Понякога срещаме жени, които са подчертано неприятни, отмъстителни, завистливи и

...
Понякога срещаме жени, които са подчертано неприятни, отмъстителни, завистливи и
Коментари Харесай

Топ 3 на най-злите жени в зодиака

Понякога срещаме дами, които са очебийно неприятни, отмъстителни, завистливи и злобни. За такива представителки на нежния пол се споделя, че са зли вещици, вампири и други сходни. Тези три знака от зодиака могат да се похвалят в отрицателен смисъл като най-злите дами. Ще се озовете ли измежду тях?

Скорпион

Нищо чудно в действителност. Според звездите Скорпионите постоянно са на напред във времето, когато става дума за възмездие, злоба, непочтено държание. Скорпионите имат доста положителни черти на характера и ще стигнат до всичко, с цел да оказват помощ на своите близки. Въпреки това, те могат да употребяват в действителност тежки оръжия против хора, които не харесват. Ще копаят дискретно дупки, ще измислят сладостен проект за възмездие, ще употребяват разнообразни типове бомби със закъснител – на това са способни дамите Скорпион.

Близнаци

Жените от тази зодия са най-големите клюкари в целия зодиак. Обичат да приказват за другите, интересуват се от всичко и всички. Нито един честен скандал няма да убегне от вниманието им. Те също имат доста познания, водят интелигентни и забавни диалози, хората мъчно се отегчават с тях. Проблемът стартира, когато дамата Близнаци ви откри за зложелател по една или друга причина. Тогава това ще ви трансформира в основен воин на доста не постоянно правилни злословия. И всичко това, с цел да ви оклеветят и отстраняват от обкръжението ви.

Лъв

Лъвиците в действителност са една от приятните зодии в зодиака. Те постоянно са подготвени и смели да оказват помощ на другите. Те са подготвени да се борят с всяко зло и неправда, с цел да защитят своите другари и близки. Въпреки това, жена Лъв, която е била измъчвана от някого, се трансформира в хищник, който ще нападна бързо, брутално и по подобен метод, че ще се пролее кръв (поне метафорично). Никоя друга жена не може да изрази най-лошите си усеща с такива думи. Една лъвица може да каже „ да “, с цел да унищожи в действителност съперника си.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР