Понякога се улавям, че те харесвам толкова много, че не

...
Понякога се улавям, че те харесвам толкова много, че не
Коментари Харесай

Понякога те обичам толкова много, че чак ми става зле...

Понякога се хващам, че те одобрявам толкоз доста, че не мога да понеса и грам повече. Чувствата ми към теб ме изпълват до краен лимит, като че ли всеки миг ще прелея от неспокойствие. Обичам те толкоз доста, че даже не знам какво тъкмо да върша с това възприятие. Сърцето ми желае да избяга от гръдния ми панер всякога, когато знам, че ще те видя. А когато се забележим и очите ти срещнат моите, се усещам като най-голямата късметлийка на света.

Но дано да стартира през цялото време... Аз не си "падах по теб ", аз пропаднах в теб, както човек пропада в бездънен океан, потъвайки в сините му дълбини. Точно по този начин потънах аз в теб, влюбих се по страшния метод, само че и по допустимо най-страхотния. Ти си най-невероятното нещо, което ми се е случвало, а възприятията ми към теб са най-приятният метод да се удавиш.

 двойка обич Instagram

Никога не съм намирала място в живота си за хора, които не ме гълтам изцяло. Винаги съм желала пламъци, откровеност, отдаденост. Разбрах, че бих отишла и на край света поради теб, разбрах, че и ти би направил същото за мен - такава обич ми стига.

Влюбих се в теб, тъй като не ти трябваха думите ми, с цел да схванеш, че желая да ме целунеш, да ме прегърнеш, да ме разсмееш, да ме утешиш. Влюбих се в теб, тъй като ми се стори прочут сега на първата ни среща. Едно приказно дежа вю.

Когато ме целуна за първи път, усетих усета и силата на хиляди години върху устните ти. И по този начин разбрах, че душите ни се познават от дълго време, от минали животи, че с теб сме доста остарели познати, орисани да се срещат във всеки собствен живот.

 двойка обич Instagram

Понякога те обичам толкоз доста, че чак ми става зле... Защото е мощно, тъй като е безпределно, тъй като ме кара да се опасявам мъничко.

Ти си дом, ти си океан, ти си индивидът, с който се разсънвам в събота, вършим си кафе и палачинки и всичко в света е наред. С теб нещата са елементарни и комплицирани по едно и също време, тъй като ти си това ВСИЧКО, на което всеки се надява. Да, ти не беше тъкмо обич от пръв взор, само че беше като сладко намигане вид "Хей, изглеждаш ми прочут и знам, че ще бъдеш значим в живота ми. "

Ти си пътешествието, което желая да поема. Ти си ходенето по ръба на висока постройка, макар страха ми от височини. Ти си аромата на въздуха след стихия и дълбините на морето, от които по този начин се багра. Но най-важното - ти си единственото нещо, което има най-вече смисъл в живота ми.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР