Понякога се налага ГЕРБ да се извинява за думи на

...
Понякога се налага ГЕРБ да се извинява за думи на
Коментари Харесай

Цветанов: Управляващите следват изпълнението на ангажиментите си


Понякога се постанова ГЕРБ да се извинява за думи на съдружния сътрудник НФСБ в името на общото ръководство - това се разбра от коментара на зам.-шефа на ГЕРБ Цветан Цветанов в Народното събрание, оповестява "Канал 3 ".

Никой от групата на ГЕРБ не би направил сходно изявление, подсигурява водачът на депутатите от ръководещата партия във връзка скандалното изявление от през вчерашния ден на депутата от НФСБ Петър Петров за децата с увреждания, които трябвало да се отглеждат в държавни домове, с цел да може майките им да се трудят.

"Не съм чул това изявление и тези мнения. Аз мога да кажа, че сходно изявление не бих направил, нито пък сътрудник от нашата парламентарна група ", съобщи в коридорите на Народното събрание Цветанов. Той посочи, че може единствено за следващ път да се извини. "В тази посока, мога единствено да се извиня за тези неудобства, които отново сътворяваме, и всички тези несъгласия, които можгат да зародят в обществото. Това е в политиката, би трябвало някой път да се извиняваш за непознати неточности, само че няма по какъв начин, би трябвало да вършим това, което е значимо за стабилността ", отсече Цветанов. И напомни, че ръководещите следват осъществяването на уговорките си - законопроектът за хората с увреждания е признат на второ четене в обществената комисия, а специалистите работят, с цел да може идната седмица на второ четене да бъде гледан и Законът за персоналната помощ. "Нека да съдим и по дейностите на народните представители, които следват уговорките си и дават 150 млн.лв. за тези политики ", напомни Цветанов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР