Понякога с времето любовта става дори още по-силна. Макар да

...
Понякога с времето любовта става дори още по-силна. Макар да
Коментари Харесай

Бен Стилър се събра със съпругата си след 5 години раздяла

Понякога с времето любовта става даже още по-силна. Макар да й е належащо време да се оттърси от прахта, тя се разсънва за нов живот, с цел да подтикне двама души да се преоткрият и да преодолеят всяко разграничение, като доближат до същината на нещата, която преди този момент все им е убягвала.

и Кристин Тейлър си дадоха втори късмет, откакто цели пет години бяха разграничени. В изявление пред списание Esquire Бен Стилър оповести положителната вест. За двойката пандемията имала благотворно влияние и ги предиздвикала да премислят житейския си път. Така те репеили още веднъж да заживеят дружно. Това е бил единственият метод, по който артистът е можело да вижда децата си по време на изолацията.

„ Постепенно нещата започнаха да се трансформират. Бяхме разграничени и се събрахме и сме доста щастливи от това “, споделя Бен. Според него това е едно от дребното позитивни неща, които са извлекли от пандемията.

Бен споделя и за метода, по който връзката със брачната половинка му се е трансформирала през последните две години. „ Мисля, че почитаме методите, по които сме разнообразни и по които си приличаме. И мисля, че като приемем това, в действителност можем да оценим някого, тъй като не се опитваме да го променим поради себе си.

Според артиста приемането на индивида до теб напълно ти икономисва доста сила и основава по-здрава връзка. „ Ако достигнеш това равнище на доверие с колегата ти, ще знаеш, че когато кажа, че не одобрявам нещо, което правиш, не значи, че не одобрявам самия теб “, споделя още Стилър.

Благодарение на насилствената си непосредственост, двамата още веднъж са разкрили любовта един към различен.

„ След време връзките ни еволюираха “, споделя Бен. „ Бяхме разграничени, само че по-късно се събрахме и в този момент сме щастливи. Едно от непредвидените неща, които се случиха в следствие от пандемията. “

Докато бяха разграничени, двамата постоянно са се подкрепяли в общественото пространство. Посещаваха дружно с децата си, като през 2018 даже се появиха хванати за ръце на мюзикъла „ Хубава жена “. Още едно доказателство, че от време на време имаме потребност да сложим нещата на пауза, а след известно време да оценим по достолепие какъв брой хубав подарък ни е направил животът.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР