Понякога повикът на сърцето е по-силен от всички догми. Очаквайте

...
Понякога повикът на сърцето е по-силен от всички догми. Очаквайте
Коментари Харесай

Пепел от рози с ново издание - slava.bg

Понякога повикът на сърцето е по-силен от всички канони. Очаквайте ново издание на романа с печата на издателство „ Хермес “. Известен модел на художници и фотографи, Шей Морисън въобще не се тормози да демонстрира тялото си, когато става въпрос за същинско изкуство. Поканата на майка й, която скоро се е омъжила наново, да им гостува за уикенда, обърква живота на младата жена.

Запознанството на Шей с доведения й брат – пастора Ян, е колкото комично, толкоз и шокиращо. Ян е необикновено хубав, само че не утвърждава метода й на живот. Наранена от отношението му, тя взема решение да го прелъсти, с цел да му потвърди, че даже един свещеник не може да устои на прелестното й тяло.

Шей не допуска, че ще попадне в личната си клопка, изтъкана от уязвимост, пристрастеност и обич...Сандра Браун е създател на 70 бестселъра на New York Times. Тя е единствената, която е имала едновременно 3 бестселъра в класацията. Има над 75 оповестени романа и над 80 милиона копия на книгите си в целия свят. Заглавията й са преведени на 34 езика.

През 2008 година е оповестена за занаятчия на трилърите, най-голямото самопризнание от Международната асоциация на писателите на трилъри. Получава премията „ Lifetime Achievement Award “. Това са единствено една дребна част от оценките й. Сандра Браун е същински феномен в света на любовните романи и сантиментални трилъри. Милиони читателки са подвластни на неустоимата романтика на творенията й.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР