Понякога обаче затъваме в блатото на рутината, а излизането от

...
Понякога обаче затъваме в блатото на рутината, а излизането от
Коментари Харесай

Задава Се В Момента: Животът На Тези Три Зодии Ще Се Преобърне За Броени Часове!

Понякога обаче затъваме в блатото на рутината, а излизането от там е настина мъчно. От една страна душата ни жадува за смяна, само че от друга ни е боязън да напуснем това уютно и комфортно място, на което сме сега.

Е, през месец август небесните тела ще спомогнат няколко зодии да излязат от „ черупката си ” и да им се случат няколко в действителност хубави неща. Известният астролог Павел Глоба предсказва на три знака съществени промени в живота, написа jenata.blitz.bg. Експертът изяснява тъкмо какво ще им се случи и дава препоръки по какъв начин да спомогнат на процесите, с цел да се разминат без каквито и да е прочувствени разтърсвания.

Водолей

Представителите на този зодиакален знак са привикнали с рутината – отиват на работа, там срещат едни и същи хора, хапват една и съща храна, само че действително не се усещат задоволени от всекидневието си.

Всъщност доста постоянно Водолеите се опасяват от концепцията за смяна. Е, звездите обаче са на друго мнение за месец август. През него най-после за Водолеите ще пристигна грандиозна смяна. Тя може да се състои в промяна на работата или пък пренасяне в чужбина. Важното е, че представителите на тази зодия ще преоткрият себе си и изцяло ще се трансформират към нещо по-добро. Чака ги нещо прелестно.

Рак

Този знак също е заседнал до уши в блатото на рутината. Раците от доста време желаят нещо ново, само че не са изцяло наясно какво тъкмо. През август те ще открият отговора на този въпрос.

Те ще трансформират нещо в работен проект, а и ще сменят мястото, където живеят – жилището си най-вероятно. Това ще ги накара да се радват доста повече на живота, ще са доста по-щастливи, а това ще докара в живота им още позитивни неща.Раците ще се съсредоточат върху това, което обичат да вършат. Това в действителност е и главният ключ към триумфа им.

Астрологът поучава да не приказват за най-съкровените си стремежи пред никого, даже и пред най-близките си хора, тъй като колкото и да не им се има вяра, доста от тях им завиждат. Това може да докара до много негативи.

Везни

Това е един много себелюбив зодиакален знак, който не се интересува кой знае какъв брой от комфорта на околните си, за разлика от своя. Звездите обаче ще тласнат този знак към личностно израстване и смяна.Те ще трансформират тотално гледната си точка във връзка с полезностите и настройките си към света. Това ще стане ненадейно.

Везните ще стартират да вършат повече взаимни отстъпки и да демонстрират повече деликатност и грижи. Естествено, тези промени ще са позитивни. Ако имате половинка, то ще усетите естетика във връзката си, а в случай че нямате сътрудник, то значи скоро ще намерите.

Очаква се да имате и триумфи в професионален проект. Може би нарастване на заплатата или пък покачване.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР