Понякога не осъзнаваме колко много информация даваме през Facebook профилите

...
Понякога не осъзнаваме колко много информация даваме през Facebook профилите
Коментари Харесай

6 неща, които веднага да изтриете от Facebook профила си

Понякога не осъзнаваме какъв брой доста информация даваме през Фейсбук профилите си на хора, които може би нямат положителни планове. Има информация, която би трябвало да изтриете още през днешния ден, с цел да сте сигурни, че не разкривате прекомерно доста за себе си.
1. Непристойни фотоси от предишното – всеки има фотоси от разгулен забави, фотоси по бански или нещо друго, което стои от доста време в профила му. Когато сме били по-млади не е имало проблем да качваме такива фотоси, само че представете си, че стартирате нова работа и новият ви началник ревизира какви сте ги правили преди. Такива фотоси приказват неприятно за вас, а в случай че в миналото се окажете на по-ръководни позиции, можете съществено да навредите на репутацията си.
 9 паметни изявления във Фейсбук групите за МАЙКИ 9 паметни изявления във Фейсбук групите за МАЙКИ
Социалните мрежи ни дават неограничена опция да получаваме каква ли не информация. Много майки, които членуват в групи, черп...
2. Местата, които посещавате – не се тагвайте всякога, когато сте на заведение, тъй като всеки от нас има места, които посещава по-често и в случай че някой желае да ви открие, постоянно ще знае къде може най-лесно да се срещне с вас. Има всевъзможни хора и не е нужно някой да знае къде се намирате когато и да е на деня.
3. Къде живеете – колкото по-малко информация има за вас, толкоз по-добре. Не слагайте безусловно града, в който живеете, всички ваши близки и другари са наясно с това, не е нужно да се вижда от непознати.
4. Снимки с някогашни – не е прелестно, когато започнете връзка, новият ви сътрудник да вижда влюбени фотоси с някогашните ви. Може да се зачуди дали към момента нямате усеща, за какво не сте изтрили фотосите и просто да се подразни от обстоятелството, че може би не сте загърбили напълно предишното си.
5. Снимки на децата ви – в случай че имате фотоси, които желаете да споделите с другари и близки, направете го. Но безусловно си отделете най-близките хора в нов лист, тъй че да могат единствено те да виждат най-личните ви фамилни фотоси и ги скрийте от всички останали. Има всевъзможни недоброжелатели и не бихте желали проблеми.
 Фейсбук сля чатовете на Меssenger и Instagram Фейсбук сля чатовете на Меssenger и Instagram
Фейсбук сля чатовете на Меssenger и Instagram, заяви The Guardian. Това се случи, откакто още преди 18 месеца Марк Зукърбърг разгласи...
6. Месторабота – в никакъв случай не посочвайте точното място, на което работите, тъй като по този начин всеки ще може да ви открие когато и да е на деня. Запазете тази информация за вас и не допускайте всичките ви 1000 контакта във Фейсбук да са наясно къде сте през всеки работен ден.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР