Понякога не е нужно да говорим, за да изразим мислите

...
Понякога не е нужно да говорим, за да изразим мислите
Коментари Харесай

Какво „говори“ езикът на тялото при мъжете?

Понякога не е нужно да приказваме, с цел да изразим мислите си. Нужни са единствено няколко жеста, от които близките да схванат какво ни е на сърцето. Най-често дамите употребяват силата на езика на тялото, с цел да покажат възприятията си към мъжете. На някои обаче са им нужни години, с цел да разгадаят какво желаят да кажат.

Езикът на тялото при представителите на мощния пол не е толкоз експресивен, само че го има. Те употребяват доста по-малко мимики и придвижвания. При дамите, да вземем за пример, прокарването на пръсти през косата значи, че тя флиртува, само че това не значи същото за мъжете. Те си имат други тактики за това.

Мъжете от време на време даже не осъзнават, че с един неконтролиран жест разкриват своята същина. Ако сте по-съобразителни и следите деликатно държанието на този, който харесвате, може да научите доста за него.

Отивайки на среща може да погледнете ситуацията на ръцете му. Ако те са в джобовете, то той надали е мощно заинтересован към диалога и вас самата. Не бързайте да си тръгвате обаче, дайте му още малко време. В началото някои мъже са прекомерно обезпокоени и несъзнателно си поставят ръцете в джобовете.

В случай, че видите ръцете му на колана, то бъдете сигурна, че той си пада по вас и даже желае освен това – да вършиме секс напълно скоро. Това състояние на ръцете крещи: „ Искам те! “. По този метод мъжът се пробва да покаже своята неустрашимост и да изпъкне измежду тълпата.

Скръстването на ръцете пък е знак, че е прекомерно сгънат и мъчно може да се довери на някого. Ако пък ги постави на кръста на буквата Ф, то той е по-сложен темперамент и обича да заповедничи.

Когато сте на заведение и си поръчате нещо за пиянство, наблюдавайте по какъв начин той държи чашата. Ако трака с пръсти по нея, то той към момента не е превъзмогнал първичното си терзание. Играта със столчето на чашата за вино, да вземем за пример, е знак, че е вдлъбнат до уши във вас. Тъй като се пробва да не демонстрира страстите, той търси нещо, което да прави с ръцете си.

Винаги е необичайно, когато се виждате с някой мъж за първи път и той ви прегърне за „ здравей “. Това може да е знак, че той не е прекомерно закостенял и за него няма нищо неприятно в този привет. Ако ви прегърне през врата, ползвайки дясната ръка знайте, че желае да господства във връзката. Ползването на лявата пък значи, че изпитва раздразнителност и желае да ви управлява.

Положението на краката при мъжете също е от голяма важност. При дамите, да вземем за пример, не е добре те да са необятно разкрачени. Когато представител на мощния пол седне по този метод, той се пробва да покаже на близките, че е убеден и не приема непознато мнение./tialoto.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР