Понякога най-вкусно приготвените ястия съдържат в себе си не повече

...
Понякога най-вкусно приготвените ястия съдържат в себе си не повече
Коментари Харесай

Още пица, моля - да се пренесем в Италия с Lidl

Понякога най-вкусно приготвените ястия съдържат в себе си не повече от 3-4 продукта. Простотата, значително е заложена в основата на италианската кухня, а във фокуса е не количеството, а вярното комбиниране на съставките.

Тази седмица ни дава мотив да обърнем взор към италианската кухня - четвъртък (9 февруари) е интернационалният ден на пицата. А кой не обича пица? Lidl ни дава опция да се отправим на едно вкусно кулинарно странствуване до Италия. От понеделник, 5 февруари, във всички 115 магазина на веригата ви чакат над 90 оферти в италиански жанр, с високо качество на налична цена. Ето някои страхотни попадения от, с които апетитно да се пренесем на Апенините.



Спагети Триколоре

Започваме с един от най желаните италиански продукта, които целия свят обожава, а точно пастата. Едно от предложенията през тази седмица в Lidl включва от истинска италианска паста от твърда пшеница, примесена с домати и спанак. На цена от 3,49 лева за опакова от 500 гр., тя може да влезе в безчет разнородни и вкусни предписания, с които да спретнете бърза, само че вкусна вечеря. И с цел да спазим правилото за елементарност с по-малко артикули, ви предлагаме към нейното подготвяне да добавите малко зехтин, чесън, босилек, няколко свежи чери домата и авансово запечени гъбки на тиган. Тях още веднъж може да откриете в Lidl, където веригата подсигурява за тяхното качество и прохлада, като тества своите над 130 типа плодове и зеленчуци за над 700 типа останки от пестициди.

Неустоимата пица

Продължаваме с обичаната на мнозина пица, която няма по какъв начин да пропуснем, когато стане дума за италианската кулинария. Тя е свещена за този народ, а тази седмица в Lidl може да приготвите обичайната италианска пица, с качествени и свежи артикули на налични цени. Една от офертите на веригата е за за опаковка от 600 гр., която включва и бурканче с великолепен доматен сос за същински характерен усет. Към нея може да добавите и няколко слайса от на цена 3,99 лева за 100 гр. и от местността Кампана, Южна Италия на цена 3,99 лева за опаковка от 125 гр. Така за по-малко от 13 лева може да приготвите за цялото семейство достоверна италианска пица със свежи италиански артикули.



Разядки с италиански жанр

Апетитното ни странствуване из цяла Италия продължава с това супер попадение от седмичната листовка на Lidl, с които може да си приготвите. На цени от 2,69 лева до 3,99 лева може да избирате сред песто Дженовезе по обичайната италианска рецепта, мариновани каперси, лют дип с млени люти чупки в маслиново масло, разнообразни типове антипасти и песто Трапанезе с босилек и бадеми. С няколко хрупкави печени филийки може умерено да се насладите на дребните, само че пък по тази причина галещи небцето антипасти от италианската кулинария.

 десерт

Десерт за всеки мотив

За край взехме решение да оставим едни от най-забележителни десерти от вкусна Италия, а точно. На цена от 2,49 лева за опаковка от 200 гр. те могат да бъдат страхотното допълнение както към вашата чаша кафе, по този начин и когато търсите лек и достоверен вечерен десерт. Неустоимо хрупкави и с благоуханен кайсиев усет, това съгласно нас е едно от топ попаденията в италианската седмица в брошурата на Lidl, което въобще не е за изпускане.

Това бяха нашите оферти, а вие не се колебайте да посетите най-близкия ви Lidl магазин и да разгледате богатото предложение от над 90 типа шедьовара в италиански жанр, с цел да извършите сами своята вкусна селекция.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР