Понякога най-добрите приятели стават най-лоши врагове и много скоро херцогинята

...
Понякога най-добрите приятели стават най-лоши врагове и много скоро херцогинята
Коментари Харесай

Меган предадена от най-добрата си приятелка - slava.bg

Понякога най-хубавите другари стават най-лоши врагове и доста скоро херцогинята на Съсекс ще би трябвало да изпита това върху себе си. След спор с блогърка от афроамерикански генезис, дизайнерът Джесика Мълроуни се трансформира в личност нон грата, губейки работата си и другарството си със снахата на кралица Елизабет.

Според слуховете Меган Маркъл от дълго време желала да спре да поддържа връзка с тогавашната си най-хубава другарка, а расисткият скандал бил просто мотив да го направи незабавно.

Напълно опустошена, Джесика се пробвала да се свърже с Меган, само че безрезултатно – брачната половинка на принц Хари сменила телефонния си номер и забранила на майка си да дава отговор на позвънявания.

Общите другари разясниха на Мълроуни, че в случай че Маркъл реши да скъса връзки с някого, значи е вечно. Ситуацията с бащата на херцогинята Томас Маркъл е тъкмо удостоверение за това.

Осъзнавайки, че няма какво повече да губи, дизайнерката реши да напише книга и да поговори за дългогодишното другарство с Маркъл, почнало в Канада, където актрисата взе участие в сериала „ Костюмари “.

Биографията дава обещание да бъде бестселър. Смята се, че точно Джесика е срещнала Меган с принц Хари и ѝ е помогнала да се причисли към кралското семейство.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР