Понякога навиците и действията на други хора ни карат да

...
Понякога навиците и действията на други хора ни карат да
Коментари Харесай

9 факта, които доказват, че кралицата има странни навици

Понякога навиците и дейностите на други хора ни карат да се усмихваме и да мислим индивида за чудноват. Но с помощта на тези дребни особености ние сме разнообразни, неповторими и занимателни. Кралица Елизабет II не е изключение. Тя също има няколко странни навика:

1. Тя в никакъв случай не пътува без банка кръв

Кралицата постоянно е съпроводена от здравно лице, когато пътува. Този човек е задължен да изследва местоположението на всички близки лечебни заведения в градовете, които посещават. Също по този начин постоянно би трябвало да носи чанта за незабавна помощ, която включва мобилен дефибрилатор и банка кръв.

2. Тя не разрешава отворените прозорци

Не всички, несъмнено, единствено някои прозорци в Бъкингамския замък. Въпросът е, че постройката би трябвало да наподобява съвършено извън. Отварянето на прозорци от предната му страна може да скапе гледката. Ето за какво прозорците там могат да бъдат отворени единствено в избран час.

Журналистът Пол Burrell от Daily Mirror написа за това в своите публикации. Той съумял да стане чиновник в двореца, употребявайки подправени документи, които му давали опция да напише поредност от публикации за персоналния живот на кралското семейство. Това завършва в съда през 2003 година, когато Daily Mirror беше упрекнат в нарушение на поверителността на кралското семейство.

3. Тя ненавижда ледените кубчета

Кралица Елизабет II ненавижда звука на кубчета лед в чашата си. В същото време тя открива, че звукът от ледени топки е доста по-музикален, по тази причина употребява топчета, вместо кубчета, с цел да охлажда напитките си.
Казват, че принц Филип е измислил специфична машина, която прави лед във формата на сфери.

4. Тя носи портативна окачалка в чантата си

Няма да намерите нормалните неща като пари или портфейл в чантата на кралицата, само че несъмнено може да намерите един чудноват предмет. Можете ли да познаете какъв е той?

Оказва се, че кралицата поставя кука под масите, с цел да закача чантата си. Това е значимо, тъй като тя изпраща сигнали на прислужниците си с чантата си. Например, в случай че чантата е на пода, това е знак, че кралица Елизабет II желае да си тръгне. Но чантата, висяща на куката, не значи нищо, кралицата просто се усеща по-удобно по този метод.

5. Тя не харесва мъжката брада и папийонки

Мислите, че брадата е мъжествена? Е, кралица Елизабет я намира за отвратителна. Ето за какво мъжете от близкия й кръг са безпрепятствено обръснати. Единственото изключение е нейният обичан внук принц Хари, въпреки че се опита да промени това.

6. Дрехите й са номерирани

Всяко облекло на кралицата има собствен номер и е записано в специфичен дневник, в който се споделя по кое време и къде би трябвало да бъде облечено съответното облекло. Също по този начин не може да се появи с едни и същи облекла или даже еднакъв цвят облекла на два следващи мотива.

7. Тя в никакъв случай не яде чорба и картофи

Разбира се, тези ястия се сервират в Бъкингамския замък, само че когато кралицата вечеря сама, никой не би посмял да й занесе чорба. Що се отнася до картофите, не че не ги харесва, тя просто избира да заобикаля нишестето.

8. Тя обича малини, само че в никакъв случай не ги яде на обществено място

Малините са един от обичаните плодове на кралицата, само че тя не може да ги яде на обществено място, тъй като техните семена могат да останат сред зъбите, което е недопустимо. Боровинките също са неразрешени при публични приеми, до момента в който в краставици и домати всички семена се отстраняват авансово.

9. Има специфичен човек, който " разтъпква " обувките й

Има специфична жена, която носи същия размер като кралицата и носи новите обувки на кралицата, преди самата тя да ги обуе, с цел да не й създадат рани и да й бъдат комфортни.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР