Понякога нашият дом ни прави уморени, а това се дължи

...
Понякога нашият дом ни прави уморени, а това се дължи
Коментари Харесай

Отървете се от болестите и лошата енергия от дома!

Понякога нашият дом ни прави изтощени, а това се дължи основно на неприятните трептения и негативна сила в него. Ето по какъв начин да употребявате някои съставки, с цел да възстановите хармонията в дома си.

Някои може да не имат вяра, само че неприятната сила мощно въздейства върху нашия живот. От нея зависят нашите усеща, страсти и мисли. Домът е място, където може да се натрупа негативна сила, да засегне връзката ви със фамилията. Понякога притежател на неприятни трептения може да бъде съседът или приятелят, който поканихте на кафе или вечеря.

Може би тези хора даже не са наясно с неприятната си сила, само че въпреки всичко я имат и я оставят там, където ще се провиснал и откъдето ще си тръгнат отпуснати и спокойни. Някои са наясно с неприятната си сила и съзнателно вредят на другите със злоба и завист.

Веднага щом тази сила пристигна в дома ви, тя ще се задържи и ще остане там, до момента в който не извършите нещо, с цел да я отстраните. Докато не я премахнете са вероятни доста спорове и недоразумения със фамилията си.

Това е елементарен способ, който ще възвърне мира в дома ви. Обърнете внимание на това, което би трябвало да извършите още през днешния ден.

За тази цел се нуждаете от следните неща:

– бял оцет (1 бутилка)

– морска сол (1 супена лъжица)

– транспарантна ваза и

– вода

Това, което би трябвало да извършите, е да напълните една чаша до половината с оцет и да допълните с вода, с цел да запълните две трети от чашата. След това сложете морска сол и поставете чашата в най-често посещаваното място в къщата. Не забравяйте, че чашата би трябвало да бъде скрита от очите на други хора. Ако солта плава по повърхността на водата, би трябвало да повторите процеса и да измиете чашата усърдно. Когато солта потъва на дъното, това е знак, че неприятната сила е отстранена.

След това повторете този развой във всяка стая в къщата. Също по този начин, когато остатъците от сол останат на дъното, това значи, че процесът е приключен. Този елементарен метод ще внесе в дома ви мир и ще поддържа хармонията.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР