Понякога може би сънувате любимия си човек, колега от работа

...
Понякога може би сънувате любимия си човек, колега от работа
Коментари Харесай

Какво казват вашите сънища за любовния ви живот

Понякога може би сънувате обичания си човек, сътрудник от работа или някой, с който сте се запозали онлайн, само че в никакъв случай не сте виждали онлайн. Това може да е сантиментална, приятна или даже безредна сцена, разиграваща се в главата ви, като вашия брачен ден, слънчева почивка или среща, която виждате извънредно действителна в съня си.

Когато се разсъните на идващия ден, може би ще се зачудите за какво сте имали подобен сън с половинката ви или оня човек, за който непрекъснато мислите, и по какъв начин това намира своето отражение в същинския живот.

Ако този човек продължава да има основна роля във вашите сънища, какво тъкмо значи това?

“Elite Daily” беседва с писателя Кели Съливан Уолдън и психолога Трейси Щайн, за да даде някои отговори за природата на сантименталните сънища и фантазиите за вашия брачен ден .

Щайн споделя, че нормално съответен човек не изскача в сънищата поредно, само че в случай че имате повтарящи се сънища за един човек, може да си запишете това, което си спомняте от съня си.

Обърнете внимание на тематиката на съня – дали е сантиментална, приятна или изпълнена напрегнато. „ Това може или да ви каже нещо за метода, по който се чувствате към този човек, към който може неумишлено да не желаете да се обръщате, само че част от вас счита, че е значимо да разгледате по-отблизо “ , споделя Щайн.

Разберете какво значат някои от сънищата ви за вашия любовен живот.

Към галерията >>>

 уиикенд отмора релакс жена легло сън iStock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР