Понякога минава твърде много време, преди да осъзнаем, че ни

...
Понякога минава твърде много време, преди да осъзнаем, че ни
Коментари Харесай

Време е за промяна в живота ви, ако тези 6 неща важат за вас

Понякога минава прекалено много време, преди да осъзнаем, че ни е нужна смяна, с цел да бъдем по-щастливи и задоволени. Хубавото е, че в никакъв случай не е прекомерно късно такава смяна да настъпи. Блогърът Марк от marcandangel.com разказва знаците, че моментът за нея е пристигнал. Ето кои са те:

1. Чувствате, че страхът ви дърпа обратно.

Тогава би трябвало да осъзнаете, че самият боязън е най-лошото. Той е най-големият ви зложелател. Щом го разберете, най-правилното, което можете да сторите, е да излезете в действителния свят, да започнете да действате и да се преборите с него.

2. Струва ви се, че се състезавате с всички.

Съревновавате се единствено с един човек – с вас самите. Бягате, а в профил сте самите вие. Няма потребност да пробвате да бъдете по-добри от някого по някакъв метод или под някаква форма. Просто се опитвайте непрестанно да ставате по-добри, в сравнение с сте били през вчерашния ден. Тази конфигурация на мозъка ще ви освободи.

3. Умът ви е все в предишното или в бъдещето, само че не и в сегашното.

Някои хора имат вяра, че предишното е безпределно, че бъдещето е безпределно, а сегашното е миг. Но истината е, че предишното е миг, бъдещето е миг, а сегашното е безпределно. Много е значимо да живеете сега и да извличате оптималното от него.

4. Отегчени сте.

Не казвайте, че ви е скучно. Безполезно е да го изразявате на глас. Живеете в необятен свят, от който сте видели единствено едно малко късче. Дори светът на самия ви разум е безконечен – той безусловно продължава вечно до дълбини, които в никакъв случай не сте изследвали.

5. Усещате вътрешна опозиция против смяната.

Промените в живота ни не са част от процеса. Те са процесът. Лошата вест е, че нищо не е постоянно. Добрата вест е, че нищо не е постоянно. Затова избягвайте несъразмерното вдъхновение от просперитета и не позволявайте да ви обхване прекомерна меланхолия след нещастие.

6. Чувствате се под напън от различен човек.

На някои хора просто няма да им хареса да бъдете себе си. Те постоянно ще се усещат по-комфортно с индивида, който си показват, че сте. Затова ще опитат да ви покажат отрицание, когато решите да се измененията. Игнорирайте ги. Защото това, което ви прави щастливи надвишава това, което те мислят, че ще ви направи щастливи. Не отричайте личната си истина. И не се опасявайте от оригиналността.

Източник: еxpert.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР