Понякога мъжете могат да са истински играчи. Жестовете, обърканите сигнали,

...
Понякога мъжете могат да са истински играчи. Жестовете, обърканите сигнали,
Коментари Харесай

Признаци, че той си играе с вас и не иска връзка

Понякога мъжете могат да са същински играчи. Жестовете, обърканите сигнали, които изпращат, спорните им дейности, които ви карат да се чувствате харесвани, а по-късно да сте отритнати и подценени, могат да са същински объркващи. Тези дейности имат една цел – да ви накарат да лапнете въдицата, да сте постоянно на линия за секс, само че не и за същинска връзка. Ако не сте сигурни в признаците, че той си играе с вас, само че не желае да има трайни връзки, вижте сигналите, които ще ви оказват помощ да разберете.

Планирате срещи, само че той все се оказва ангажиран
Явен симптом на несериозно отношение към вас е уклончивият банкет на предложения за срещи, след което все се появяват непредвидени условия, пречещи на срещите да се осъществят. Това е най-явно, когато в действителност осъзнаете, че се срещате единствено когато на него му е комфортно, т.е. когато има потребност от вас.

Отивате на среща и той като че ли внезапно охладнява към вас
Такива моменти са толкоз объркващи, само че пък толкоз привлекателни за доста дами, тъй като ги хвърлят все по-дълбоко в устата на вълка, който си играе с тях, тъй като покачва интереса им. Ако видите, че става прекомерно мъчно несъмнено нещо не е наред.

Той ви обръща доста повече внимание в даден миг, а в идващия просто изчезва
Този вид мъже, които избират да си играят с дамите, вместо да изградят същинска връзка, постоянно забягват и са като призраци известно време. След това се появяват и ви заливат с внимание, дарове, вечери, изненади. Това ви кара да си мислите, че сте луда и че няма от какво да се притеснявате, тъй като той е бил просто ангажиран. Но не е по този начин.

През множеството време връзките ви с този мъж са основани на известия и срещи през няколко дни или седмици
Ако някой е влюбен във вас, той несъмнено ще брои часовете, до момента в който се видите още веднъж. За да има същинска обич и неявяване на физическа непосредственост би трябвало да има основна причина, която да извини този факт. Ако няма, значи той просто е състезател.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР