Понякога мъжете, а и всички хора, умеят да прикриват истинската

...
Понякога мъжете, а и всички хора, умеят да прикриват истинската
Коментари Харесай

Това са двата начина да овладеете безпричинните КРЯСЪЦИ на мъжа

Понякога мъжете, а и всички хора, умеят да прикриват същинската си същина, до момента в който не си загубите мозъка по тях. След това към този момент стартират последователно да демонстрират отрицателните черти от характера си, а вие сте се влюбили дотам, че мъчно може да приключите токсичните взаимоотношения.  Ако той демонстрира експанзия, стартира да крещи без причина и сходни признаци, то това е индикация за слаб темперамент. Този човек е нерешителен в себе си и по този метод се пробва да потуши надигащия се боязън в него. Но никога вие не постоянно сте повода за неговите викове и нервни прояви. Чрез обвиняванията, които трансферира на вас, се пробва да скрие, че той не е кадърен да се оправи с даден проблем. 

Все отново, в случай че решите, че желаете да помогнете на колегата си да се оправи с импулсивните реакции, би трябвало да се въоражите с самообладание. Но никога не се превъплащавайте в негова майка-пазителка, тъй като той ще свикне с майчината ви любов, само че за другите си стремежи е допустимо да търси обособена половинка. Трябва да кажем обаче и че в случай че вашият сътрудник не осъзнава този проблем със същността си, никоя мощ не може да го накара да се промени. В подобен случай по-добре се отдалечете от него. 
Да покрещим, само че без да травмираме други - освобождава напрежението
Викането или крещенето е ефикасен и потвърден метод за унищожаване на прочувственото напрежение. Кога и по какъв начин е уместно да го вършиме разк...
Прочети повече
Ето и двата метода, по които можете да помогнете на мъжа си да пребори истеричните викове:

Покажете му персонален образец

Ако мъжът до вас вижда, че имате силата и волята да се измененията, той също би се замислил дали пък да не надгради личността си и да отстрани част от отрицателните си черти. Когато вие израствате, половинката ви ще би трябвало или да се постарае да е заслужен сътрудник за вас, или просто да се откаже, тъй като е със слаб темперамент и не може да търпи промени, нито да одобри, че дамата е по-добра в някои връзки.

Покажете му непознати образци
Учени: Жените би трябвало да крещят и истеричничат, здравословно е
Американски учени направиха неповторимо проучване за душeвността на дамата. Ако тя сдържа страстите си, това носи повече щета от изгода. Пс...
Прочети повече
Запознайте се със фамилии и по-конкретно – мъже, които са минали през сходни обстановки. Които към този момент могат да сдържат страстите си, уверени са, волеви и способни да отгледат почтено фамилията си. В такава среда и вашият мъж ще осъзнае, че смяната за положително е целесъобразна и ще се усеща като неузряло момче, което не умее да се управлява спрямо тези към този момент осъзнали се мъже. Връзката ви и самият той ще разцъфне, в случай че одобри някои морални полезности и правила на държание, присъщи на главата на фамилията.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР