Понякога летните рокли се вливат в нашия есенен гардероб като

...
Понякога летните рокли се вливат в нашия есенен гардероб като
Коментари Харесай

Дълга и по тялото – роклята, която ще носим тази есен

Понякога летните рокли се вливат в нашия есенен дрешник като продължение на топлите месеци. Сред тях безспорно са роклята с принт на залез с преливащи се червени, жълти и оранжеви тонове, роклята с ресни, която ще внесе доза прохлада през новия сезон, роклята вид „ нощница “, трансформирала се в класика, както и дългата рокля по тялото. Последната може би е най-удобната и лесна за носене, изключително в случай че е в неутрални тонове. Появявайки се за първи път на стилните сцени на ревютата през пролет/лято 2022, този модел се завръща за есента и като потник в горната част, само че ще я виждаме и във вид с дълъг ръкав.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Emili Sindlev (@emilisindlev)

Така че в случай че има модел, в който си заслужава да инвестирате (затова сме ви подготвили и няколко шопинг находки), то това е той. Именно с сходна рокля се появи неотдавна Кендъл Дженър, до момента в който отиваше на вечеря в ресторант Giorgio Baldi в Санта Моника, в компанията на Джиджи Хадид и Хейли Бийбър. Тоалетът й беше заздравен с безукорен клъч и чифт равни сандали от The Row в тренда на тихия разкош, към който даже и новите it девойки се стремят в последно време.

Удобна и разтегателна материя, макси дължина и грациозен контур – това са измежду преимуществата на тази рокля, върху която е задоволително да сложим кожено яке или тренчкот в дните, в които есента в действителност ще подсети за себе си. Тогава сандалите могат да бъдат сменени от боти или ботуши, а даже и от кецове. И Ако Джонатан Андерсън за Loewe беше първият, който възроди тази наклонност с роклята си Blur Dress, която бързо се трансформира в шлагер, други дизайнери се насочиха към минимализма на пастелните цветове, като че ли са рисувани с акварел, тъкмо като роклята на Кендъл Дженър.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Grece Ghanem (@greceghanem)

 
Завръщането на миди панталона и по какъв начин да го носим

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР