Понякога кражбата не е кражба. Били сте на почивка на

...
Понякога кражбата не е кражба. Били сте на почивка на
Коментари Харесай

Какво да си откраднете от хотел

Понякога кражбата не е кражба. Били сте на отмора на прелестно място и още повече – отседнали сте в страховит хотел, от който желаете да си „ вземете” спомен. Хотелиерите във Англия изготвиха лист на предметите, които клиентите умерено могат да си „ присвоят” от мястото, където са отседнали.

На първо място това са разнообразни бутилчици с шампоани, гелове за душ и кремове, които при по-високия клас хотели са с логото на хотела. Тук влизат и чехлите за еднократна приложимост. Хотелиерите са безапелационни, че в никакъв случай не ги оферират на други свои клиенти.

При някои от по-големите вериги даже може да си отидете с чадър с логото на хотела и няма да бъдете глобени за това. „ Да си с наш чадър на улицата, това си е жива реклама” споделят от маркетинговите отдели на огромните хотелски вериги. Същото се отнася и за брандирани тефтерчета, писалки, моливи, които се намират в хотелската стая.

Сред строго неразрешените неща за изнасяне са възглавниците, батериите от отдалечените ръководства на тв приемниците, тоалетната хартия, хавлии и кърпи, както и Библията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР