Понякога живеем само за момента и не си даваме сметка,

...
Понякога живеем само за момента и не си даваме сметка,
Коментари Харесай

7 неща, за които горчиво ще съжалявате след години

Понякога живеем единствено за момента и не си даваме сметка, че дейностите ни в този момент ще имат отражение след години. Има неща, които можете да поправите още в този момент, с цел да не съжалявате горчиво за тях след години.
1. Всичко вкусно, което си похапвате – вкусно, нездравословно и цялостно със захар. Тялото ни като по-млади наподобява отлично, само че с времето този наш табиет не стопира и започваме да трупаме непотребни килограми, които ни карат да изглеждаме зле. Освен това здравето ни може да се утежни след време, поради всички неверни решения, които сме взимали постоянно на трапезата.
 25 неща, които да СПРЕТЕ да си причинявате сами 25 неща, които да СПРЕТЕ да си причинявате сами
Понякога самите ние сме тези, които вършим живота си по-сложен и скапваме щастието, което ориста ни сервира. За да сме щастливи, тряб...
2. Любовта, която може да изпуснете – всеки човек съжалява за човек от предишното си, който е бил превъзходен сътрудник, само че по някаква причина сме избрали да не продължим с него напред в живота. Огледайте се деликатно и вижте с какъв човек сте сега, държите ли се добре с него и вършиме ли всичко, допустимо с цел да го задържите? Ако не си представяте живота без него, направете всичко допустимо, с цел да поправите грешките си и да задържите този човек до вас.
3. Скатаването на работа – когато сме млади имаме задоволително сила, с цел да работим на едно, две или три места. Макар че от време на време е мъчно, в този момент е моментът да натрупаме знания, опит и спестявания, с цел да сме спокойни за бъдещето си. Един ден към този момент няма да сме толкоз мечтани фрагменти и ще би трябвало да вземем най-хубавото от в този момент, с цел да подсигурим бъдещето си. Затова забравете за мързела, а работете като луди!
 4. Прекарването на малко време с околните – в никакъв случай не правете тази неточност и постоянно отделяйте най-вече време на фамилията си и по-късно на всичко друго. Използвайте всяка опция, с цел да сте дружно – да вечеряте дружно, да пътувате или просто да се видите за малко на разходка и топло кафе. Бъдете там, когато околните ви имат потребност от вас, те са най-важното в живота ви.
5. Ниското ви самочувствие – иронията е, че в никакъв случай няма да сме по-млади от днешния ден и няма да изглеждаме по-добре от в този момент. С това желаеме да ви кажем, че сте прелестни и би трябвало да цените себе си. Ниското самочувствие единствено може да провали живота ви, сигурни ли сте, че имате учредения да страдате от него?
 Никога не се влюбвайте в мъж, който... Никога не се влюбвайте в мъж, който...
Любовта от време на време е сляпа, само че ние в никакъв случай не трябва сляпо да се доверяваме на някого, в случай че не сме сигурни в възприятията си. Всяка жена би трябвало...
6. Да се водите по мнението на другите – животът си е ваш и никой не би трябвало да ви стопира, когато сте в полет към реализирането на фантазиите и проектите ви. Действате по този начин, както сърцето ви подсказва и дано хора, които може краткотрайно да са до вас в живота ви, да не са фактор, когато взимате значимите решения за вас.
7. Да не пътувате – пътувайте колкото се може повече! Не знаете какви чудеса крие света към нас и единствено нашата страна е една дребна прашинка на фона на всички забавни места по света. Ако имате опция – пътувайте, пробвайте да се порадвате на света на открито, тъй като един ден отговорностите могат по този начин да ви обхванат, че да нямате тази опция.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР