„Понякога изглежда, че самото съществуване на Русия е значителен дразнител

...
„Понякога изглежда, че самото съществуване на Русия е значителен дразнител
Коментари Харесай

Песков: Самото съществуване на Русия е дразнител за колективния Запад

„ Понякога наподобява, че самото битие на Русия е забележителен дразнител за груповия Запад и те са подготвени на всичко, с цел да ни попречат да се развиваме както желаеме и да живеем както желаеме. “ Това сподели прессекретарят на президента на Русия Дмитрий Песков по време на лекция в границите на маратона на Обществото на знанието, предава

Той уточни, че Русия не може да бъде изолирана по никакъв метод. „ В наше време е невероятно да се изолира една шеста от земята нито политически, нито стопански, нито дипломатически, нито осведомително “, акцентира Песков.

„ Уверени сме, че всичко ще бъде наред и сме уверени, че ще победим, ще реализираме всички цели “, съобщи още той.

Говорителят на Кремъл акцентира още, че съветският президент Владимир Путин знае накъде води страната, като обърна внимание на обстоятелството, че има политически консенсус и извънредно високо равнище на поддръжка за президента.

" Цялата страна го поддържа. Сигурен съм, че го подкрепяте, младежите го поддържат, всички генерации на страната ни го поддържат. Ние ще реализираме задачата си и вие ще живеете по-добре и вашата сигурност ще бъде приоритет “, заключи представителят на президента.

Песков разяснява, че страната губи своя суверенитет, в случай че не прояви честност в отбраната на ползите си. В същото време представителят на Кремъл акцентира, че Русия поредно пази своите ползи. Песков означи, че в продължение на най-малко няколко десетилетия Русия „ се развива, набира темпове на развиване, пробва се да устои на рецесията, употребява рецесиите, с цел да се обновява, усъвършенства, развива и става по-добра, тъй че нови хоризонти и благоприятни условия отворете за идващите генерации. "

„ И ние защитихме ползите си. Защото тъкмо като субект, страната има свои лични ползи. И в случай че страната не прояви неизменност, в случай че страната не прояви правила по главните въпроси на съществуването, тази страна губи своята самостоятелност, суверенитет, дарба да мисли независимо, да взема решения, да върви в посоката, която желае. И това вършим от няколко десетилетия ", добави Песков.

„ Всъщност, в този момент живеем в условия на „ съвършена стихия “ и моментът на истината, тъкмо тази стихия и миг, който би трябвало да подсигурява и пази нашите ползи, би трябвало да подсигурява, че живеете по-добре, по-комфортно, по-стабилно и по- несъмнено ", съобщи Песков.

Той означи, че западните страни, в това число Съединени американски щати, които водят хибридна война против Руската федерация, са се трансформирали във враждебни страни. " Хибридна война е това, което се случва в този момент, пред което сме изправени ", сподели той. " Не единствено американски и английски съветници споделят на украинските националисти с оръжие какво да вършат, дават им информация от разузнаването. Това е дипломатическа война, политическа война, това са опити да ни изолират в света, това е икономическа война. Да, ние към момента меко ги назоваваме недружелюбни страни, само че бих споделил, че това към този момент са враждебни страни, тъй като това, което вършат, е война “, акцентира представителят на съветския водач.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР