Понякога имаме чувството, че Том Круз не остарява. Този човек

...
Понякога имаме чувството, че Том Круз не остарява. Този човек
Коментари Харесай

Жената, за която Том Круз е направил изключение

Понякога имаме възприятието, че Том Круз не остарява. Този човек съвсем не се трансформира през годините, а и е един от дребното (ако не и единственият), които извършват по-сложните каскади сами.
 Universal Pictures, Том Круз и има ли развиване към кино лентата му в Космоса
Какво се случва с кино лентата на Том Круз в Космоса

Актьорът май в действителност ще бъде изстрелян

Без значение дали би трябвало да скочи от една постройка на друга, или да пилотира изтребител - Том Круз може всичко и го прави без каскадьори.

От филмите му знаем, че обича и да тича... напряко да спринтира. Тези подиуми също са му нещо като запазена марка. Ето за какво случаите, в които сме виждали някои различен да тича паралелно до него на екран, са доста малко.

на Апр 17, 2020 в 11:42 PDT

Анабел Уолис , която взе участие в " Мумията " (2017 г.) дружно с Круз, е едно от изключенията. Пред The Hollywood Reporter актрисата споделя, че не е убедила елементарно сътрудника си да ѝ даде опция да снимат сцена, в която и двамата да попадат в кадър... тичайки.

на Юли 29, 2016 в 4:08 PDT

Първоначално обаче Том Круз е отказал, когато Уолис му е предложила. Тя обаче не се е отказала от концепцията и е направила по този начин, че Круз да я види по какъв начин тича на бягаща пътека. Очевидно, видяното го е впечатлило, тъй като е решил да добави сходна сцена към " Мумията ".

Само Том Круз ли е над разпоредбите за карантина

" Мисията невъзможна 7 " се завръща

А в последна сметка Анабел Уолис се е чувствала толкоз щастлива от опцията, която ѝ се е отдала, че се майтапи, че е по-добре от спечелването на Оскар.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР