Понякога има дни, в които не се чувствате в кондиция.

...
Понякога има дни, в които не се чувствате в кондиция.
Коментари Харесай

9 Лесни Трика, За Да Бъдем Щастливи

Понякога има дни, в които не се чувствате в кондиция. Независимо дали това се дължи на стрес, незаинтересованост, гняв, кахъри, просто сте „ отвън строя “ и това може да продължи дни наред. Всеки един ден се чувствате зле, по-зле и това е единственото въодушевление, което ви води.
За благополучие, има няколко елементарни метода, с които да измененията това – бързи и без да ви костват нищо. Опитайте ги и внесете прилив на светлина и малко повече благополучие.

Вдигнете ендрофина . Чувствате тревога? Гняв? Има тренировки за това. Дори и да сте без въодушевление без съответен повод малко йога, медитация или дихателни извършения могат да ви оказват помощ. Не правете интензивни тренировки. Нека бъдат мудни и спокойни.

Вижте се или се чуйте с хора, които обичате. Ако се чувствате самотни, от време на време всичко, което ви би трябвало, е контакт с някого, който може да провокира наслада още веднъж – това може да е член на фамилията или другар. Чувствате се печален? Може би имате потребност от прегръдка от или малко време игра с децата ви!

Разходете се. Ако чувствате, че нямате сили за извършения, просто се разходете. Оставете краката да ви водят, сменете ситуацията, забравете за телефон и компютър. „ Изключете се “ за малко от всичко в близост.

Пийте повече вода. Дехидратацията може да докара до нервност и смяна в настроението и даже да провокира безпокойствие. Уверете се, че сте хидратирани и избягвайте кофеина.

Благодарете. Отделете няколко минути дневно и си записвайте в дневник всяко едно нещо, за което сте признателни в живота си. В началото това може да наподобява като предизвикателство, само че последователно ще започнете да благодарите и за най-малките неща – да вземем за пример за това, че сте здрави и всички към вас са добре. Това ще ви накара да се чувствате по-щастливи и уверени!

Излезте ! Глътка пресен въздух измежду природата прави чудеса за тялото и съзнанието ни. Ако може да се разноските боси по тревата, най-добре. Според проучвания това води до понижаване на напрежението доста по-бързо и дейно.

Медитирайте . Намерете умерено място и единствено за няколко минути се отдайте на медитация. Това ще проясни съзнанието ви и ще ви успокои.

Направете нещо за себе си . Няма нищо неприятно в това да поискате нещо единствено за вас – купете си цветя и малко украшение, идете на масаж или маникюр. Ако не желаете да сте сами – хапнете някъде с другарка, направете си шопинг или просто нещо, което ще увеличи настроението ви.

Смейте се. Вижте се с другар, който ви разсмива, гледайте занимателен сериал, спомнете си занимателни моменти. Винаги има мотиви за усмивка, написа profit.bg.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР