Понякога хората правят грешки или реагират прибързано и докато при

...
Понякога хората правят грешки или реагират прибързано и докато при
Коментари Харесай

WhatsApp позволява да изтриете изпратени съобщения в рамките на час



Понякога хората вършат неточности или реагират преждевременно и до момента в който при общуването наживо е невероятно да върнем казаното, то някои приложения го разрешават. WhatsApp е едно от тях и макар че програмката оферираше връщане на изпратени известия в границите на седем минути, за доста хора този период не беше задоволителен.

Сега, с помощта на последния пач 2.18.31, времето за размисъл се усилва на 1 час, 8 минути и 16 секунди . В рамките на този интервал потребителите ще могат да употребяват опцията Delete for everyone (изтрий за всички), която на процедура отстранява към този момент изпратено известие.

Ако се чудите дали това извънредно характерно време има някакво значение - ние се чудим същото. На този стадий няма публична информация, че 1:08:16 значи нещо, а WhatsApp оповестиха за смяната в Twitter. Този бонус е добре пристигнал, само че не трябва да забравяме, че има и други приложения, които оферират сходна алтернатива за цели 48 часа, като Telegram да вземем за пример. Всичко това няма значение, в случай че насрещният консуматор към този момент е прочел известието, само че е функционалност, която е потребна все пак.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР