Понякога гледаш млади момичета и неволно започваш да им завиждаш.

...
Понякога гледаш млади момичета и неволно започваш да им завиждаш.
Коментари Харесай

Как да се обличаме стилно тази есен за жените над 45 години

Понякога гледаш млади девойки и несъзнателно започваш да им завиждаш. В края на краищата, с цел да изглеждате ефектно и да привлечете вниманието на близките, най-често не е належащо да прибягвате до някакви специфични трикове.

Желанието да впечатляваш не е по-малко, само че би трябвало да се прави рационално. Помислете освен за личните си желания, само че и за всички нюанси на физиката.

Днес ще приказваме за това по какъв начин една жена след 45 може да се облече добре през есента, с цел да наподобява стилна, съвременна, свежа и млада. И въпреки всичко, уместно.

С кожен панталон

Въпреки обстоятелството, че кожата е доста жесток и даже малко характерен материал, продуктите от нея могат да участват в #модерния дрешник на зрелите хубавици. Ето за какво, в случай че от дълго време търсите стилни кожени панталони, време е да отидете на пазар.

Що се отнася до стила, вижте себе си. Ако фигурата разрешава, пробвайте компактно прилепващ модел. И по този начин, в този момент е цялостно и гратис, което наподобява добре, просто необикновено.

Можете да комбинирате панталони #за жени след 50 от този проект с разнообразни неща. Например, блейзър върху сбита тениска или моден пуловер е съвършен като допълнение. Изберете обувки съгласно обстановката.

С овърсайз палто

Не забравяйте, че всяка уважаваща себе си жена на тази възраст в арсенала за есента просто би трябвало да има качествено палто. И е по-добре, в случай че е повсеместен, само че съвременен.

Вече доста сезони поред модата избира оувърсайз неща и това #връхно облекло не прави изключение. Затова предлагаме да разгледаме по-отблизо овърсайз палтото в компактен дизайн. Подходящ е както за ежедневни лъкове, по този начин и за бизнес или празничен облик.

Стил на пъстър блок

Не е належащо да търсите нещо, в което са комбинирани няколко цвята. Освен това някои дами в елегантна възраст могат да нарекат това “папагал ”. Но мощно ви съветваме да не се отказвате от бои.

Така че не обличаме нормалните избледнели тоалети, а прибавяме част от „ стафидите “ към #стилния външен тип, комбинирайки неща от разнообразни, само че хармонични между тях нюанси и тръгваме да превземаме света.

Плисирана пола

Плисираната пола ще бъде същинска магическа пръчка тази есен. В края на краищата е в действителност допустимо да го облечете и на разходка, и на работа, и да го комбинирате за празнично събитие. Да, даже и с смело кожено яке можете да го комбинирате, което към този момент е налице! Повярвайте ми, всичките ви приятелки ще ви завиждат както на смелостта, по този начин и на възприятието ви за жанр.

С шапка бийни

Друг вид за изцяло подмладяване. През есента от време на време може да е много хладно, по тази причина доста хора се замислят за шапки. И в случай че желаете да изглеждате по-млади, откажете се от вариантите “баба ”. Опитайте ултра съвременна шапка! Просто не го дърпайте до дъно. Да, и изберете в умерено осъществяване, без настойчив шеговит фон.

Спортен изискан

Оценявате комфорта? Защо не. Освен това в този момент е разрешено да се носят спортни неща освен за аеробика. В същото време те се комбинират сполучливо с типичен артикули като палта.

И никой няма да ви каже, че сте „ едни в гората, едни за дърва “. Напротив, ще изглеждате уместно, органично и съвременно. Така че не се опасявайте и експериментирайте.

С дънки

Ако сте от тези дами, които отхвърлят да носят дънки след №40, тогава е време да преразгледате личните си правила. Това е едно от тези дрехи, без които в никакъв случай не можете.

Комбинирайте дънковите панталони с комфортни пуловери, блузи, якета, водолазки, ризи… Ще видите какъв брой разнородни могат да бъдат визиите ви за #всеки ден единствено с едно “неизменно ” парче.

С принт

Въпреки че доста хора споделят, че #age fashionistas би трябвало да избират извънредно сбити едноцветни неща, това не постоянно е по този начин. Трябва да се разбере, че печатът е друг. Да, пазарните модели не си коства да се преглеждат.

Друго нещо е стилна и постоянно настояща клетка или непоказен флорален претекст. Основното тук е да не прекалявате. С верния метод ще получите доста #екстравагантен външен тип.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР