Понякога футболните суперзвезди си приличат много. Само по дрехите. Известните

...
Понякога футболните суперзвезди си приличат много. Само по дрехите. Известните
Коментари Харесай

Колко пари пръскат футболните звезди за дрехи

Понякога футболните суперзвезди си наподобяват доста. Само по облеклата. Известните играчи са фенове на скъпите марки, а една от най-любимите им сигурно е Gucci. Повечето от тях са облечени от глава до пети в този бранд и даже от време на време да прекаляват с цветовете, това изобщо не ги интересува. Някои от сбирките на италианския фешън колос са извънредно скъпи, други пък повече от кичозни. Важното за тях обаче е качеството.



На Gucci залагат огромна част от звездите на Острова.

Пол Погба е измежду известните футболисти, които държат на визията си. Той постоянно може да бъде видян с облекла за хиляди долари. На една от последните му фотоси се вижда, че той е заложил на алено яке, което коства почти 8000 $.



Оказва се, че късите панталони на международния бранд са най-големият шлагер измежду футболистите. Тяхната цена варира сред 670 - 1300 паунда според от точната дължина и материята. С тях могат да се похвалят Погба, Деле Али и Джеси Лингард.



Нападателят на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг пък изненада всички с екстравагантни кецове за 625 паунда.



Полузащитникът на Ливърпул Наби Кейта не бяга от стилните трендове. И той залага на Gucci, като в множеството случаи всичко по него е от тази марка. Кецовете му са едвам 630 паунда, а цялостната му визия е над 5000 паунда.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР