Понякога един кадър казва повече от хиляди думи. В неделя

...
Понякога един кадър казва повече от хиляди думи. В неделя
Коментари Харесай

Сълзата на Антоанета: Историята на кадър, който казва всичко

Понякога един кадър споделя повече от хиляди думи. В неделя (25 юли) Антоанета Костадинова завоюва сребърен орден в стрелбата на олимпийските игри в Токио. Отличието беше жадувано, чакано дълго време и изстрадано. А страстите нямаше по какъв начин да се скрият!

В обществените мрежи се появи фотография, която не оставя никой апатичен. Българката е на почетната стълбичка, а от окото ѝ се спуска сълза.

Снимка: Lap.bg

Как се прави подобен кадър? Отговорът идва от фотографа, уловил момента - Любомир Асенов от LAP.BG.

" От олимпийските игри може би това е най-ценната фотография за България, тъй като е единственият орден и то в миг, в който беше доста необходим с цел да вдигне равнището на чувство. В момента на повдигането на флага на България тя в началото реагира доста прочувствено, съумя да се сдържи, след което сълзата просто излезе, нямаше по какъв начин да я спре ", споделя той.

Снимка: bTV

Асенов е индивидът, който се старае да улавя страстите на българските представители на олимпийските игри в Токио. С годините той е овладял изкуството на това да " издебва " точния миг.

Как се снима на най-странните олимпийски игри? И по какъв начин един фотограф претърпява спортните триумфи и неуспехи?

Отговорите в петия епизод от олимпийския влог " Игрите на Флори и Митко " през днешния ден (27 юли). Гледайте прекарванията на специфичните пратеници на bTV в Токио всеки ден след 17:00 ч. на
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР