Понякога е важно да знаем от къде тръгваме. И понякога

...
Понякога е важно да знаем от къде тръгваме. И понякога
Коментари Харесай

Карадайъ към Денков: Стоите до господин Петков, който беше министър в нарушение на Конституцията

" Понякога е значимо да знаем от къде тръгваме. И от време на време е значимо да вършим оценка на нещата, които са настоящи. За да стартираме диалозите би трябвало да има една ясна линия, от която тръгваме. Една такава тематика е, че вие стоите до господин Кирил Петков, който беше министър в нарушаване на Конституцията. “

Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на срещата сред претендента за министър председател на " Продължаваме промяната " акад. Николай Денков и парламентарно показаните партии.

" Ние не желаеме да внушаваме нашата оценка. Ние споделяме факт, на който вие би трябвало да дадете вашата оценка. Например едно такова е противозаконното нахлуването по домовете на възрастните хора по инструкции на Рашков ", добави Карадайъ.

" По някои тематики би трябвало да има ваша оценка, с цел да забележим какъв брой са положителни желанията ви. За нас с изключение на цели е доста какво ще се прави и от кого ще се прави ", добави още водачът на Движение за права и свободи.

" България има потребност от кабинет, от държавно управление, само че с цел да се разрешат рецесиите, нужно е първо да бъде решена политическата. Ние призовавахме нееднократно за нормалност, само че в основата на тази нормалност е разговорът ", съобщи Карадайъ.

" България има потребност от смяна, само че не и от противозаконен реваншизъм, тъй като съгласно нас битката с престъпността не може да се води с незаконни ограничения. България има потребност от смяна на смяната. Вие заведохте страната в по-лоша посока. Когато ние давахме формулировка за модела ГЕРБ, ние сме давали оценка и за вас. Да, смяната е смяна, само че от модела ГЕРБ към по-лошо и по-лошо ", сподели в умозаключение Мустафа Карадайъ.

Акад. Денков стартира да дава отговор на въпросите на Движение за права и свободи, само че те станаха и напуснаха залата.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР