Понякога е необходимо просто да освежим гледната си точка и

...
Понякога е необходимо просто да освежим гледната си точка и
Коментари Харесай

Нова атракция за разходка в Париж – автобус-амфибия

Понякога е належащо просто да освежим гледната си точка и нещата към нас получават напълно друг и доста по-цветен образ. Понастоящем туристите в Париж ще могат да се насладят както на приятна следобедна разходка край Сена, по този начин и на ненадейно добра композиция – пътешестване с рейс по суша и вода.

Най-новата туристическа атракция на френската столица е чудатото откритие автобус-амфибия, който се движи по улиците на града, а по-късно мигновено е подготвен да предложи речна разходка.

Гледката прилича рейс, който се е обърнал простъпка, ускорил е надолу по река Сена, като е разпръснал всички лебеди и обезпечено е провокирал писъците на пасажерите си. Добрата вест е, че след бурното нахлуване във водата, транспортното средство стартира напълно умерено и необезпокоявано да се носи по Сена.

„ Преживяването е много друго от добре познатото, само че беше доста хубаво “, споделя пред Ройтерс Джулия Гало, 12-годишно момиче от Италия, което се е качило в рейса тази седмица.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от M6info (@m6info)

Туристическите автобуси-амфибия се употребяват от години за транспорт на туристи из други градове по света. Те постоянно са модифицирани военни морски щурмови кораби. Някои попаднаха в заглавията на пресата, откакто потънаха или се самозапалиха.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Outlook Traveller (@outlooktraveller)

Вариантът, която се употребява в Париж обаче, е с нов особено планиран дизайн, издигнат съвсем изяло във Франция и се твърди, че това е първото транспортно средство-амфибия, получило лиценз за транспорт на туристи по пътищата и водните пътища на Париж. 

Обиколките се организират от това лято и са на компанията  " Canards de Paris ". На екскурзия тази седмица транспортното средство в режим на стандартен рейс превозва пътници около забележителности, в това число Триумфалната арка и Айфеловата кула. По-късно рейсът преминава в режим на лодка, като задейства витлото си откъм гърба, с цел да плува по река Сена. Спасителните жилетки са окачени на тавана, а котвата е прибрана в кутия в профил на рейса.

Комбинацията от лодка и рейс може да се окаже изключително вълнуваща. Особено в случай че в задния си джоб носите нужната доза приключенски  дух, наложителна за гмурване във всяко по-щуро предизвикателство.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Michelle Lacroix (@dauphinette3)

 
10 от най-приказните плажове във Франция
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР