Понякога е изключително трудно да си изберем дънки, просто защото

...
Понякога е изключително трудно да си изберем дънки, просто защото
Коментари Харесай

Как да изберете перфектните дънки

Понякога е извънредно мъчно да си изберем дънки, просто тъй като има хиляди типове. В тази публикация ще разберете какви типове дънки съществуват и по какъв начин да изберете най-хубавите за вас.

1. Талия

Висока талия: Това са дънки, които имат талия на равнището на пъпа или по-високо. Такива дънки не би трябвало наложително да са прилепнали. Тази мода беше доста известна през 80-те и 90-те години, само че те още веднъж станаха желани през 2010. Обикновено тези дънки се комбинират с риза или блуза, която е поставена вътре в дънките. Този вид дънки вършат тялото образно по-дълго и прикриват корема.

Обикновена талия: Тук дънките свършват на равнището на пъпа. Този вид дънки могат да се носят като тези с висока талия. Те са страхотни за пролетта и есента, защото могат да се комбинират както с тениска, по този начин и с пуловер.

Средна талия: Това е най-разпространения тип дънки. Талията е под пъпа. Тези дънки са подобаващи за всеки вид фигура. Могат да се носят с яке, сако и разнообразни блузи.

Ниска талия: Дънките с ниска талия са подобаващи единствено за дами с плосък стомах. Те бяха доста съвременни през 2000 година, само че към този момент не са изключително настоящи. Все отново има дами, които се усещат добре с такива дънки и не престават да ги носят.

Изключително ниска талия: Този вид дънки се смятат за безвкусни. При тях коремът и кръстът на дамата са на показ и това е доста непривлекателно.

2. Форма
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР