Понякога, докато общувате с някои представители на силната половина от

...
Понякога, докато общувате с някои представители на силната половина от
Коментари Харесай

8-те най-нелепи комплимента от мъже, които вбесяват жените

Понякога, до момента в който поддържате връзка с някои представители на мощната половина от човечеството, разбирате, че някои от тях, обратно на упованията ви, се оказват кръгли идиоти.

Изглеждаш ужасно през днешния ден!

О, единствено това ви липсваше да чуете. Значи през вчерашния ден сте изглеждали извънредно? По-добре да си беше замълчал.

Много си интелигентна за жена!

Момент на всекидневен сексизъм. Достатъчно е да чуеш сходна фраза от мъж, с цел да си направиш извода за него. Бягай далеко от сходен образец, който възприема дамите за красиви идиотки.



Толкова си отслабнала! Много си хубава!

О, Боже мой, по какъв начин единствено сте живели до момента без неговото утвърждение! Отблъскваща имитация, която ще накара даже момиче с тегло 45 кг да се почувства дебела. Някой би трябвало да намекне на този интелектуален вундеркинд, че дебелото засрамване е непоносимо.

Изглеждаш доста добре за възрастта си!

И ето ти стоиш, нещастна, очукана от времето и живота, и очакваш да пристигна и да ти каже, че към момента те бива, нищо, че си толкоз остаряла. И вие ще му се отдадете от признателност на място. В случая реакцията ви може да бъде единствено една – през девет планини в десета!



Много по-красива си онлайн, в сравнение с фотографията!

Хм... Въпросът е, в случай че на фотографията сте били толкоз ужасна, за какво индивидът въобще се е съгласил на среща? Или не има вяра в любовта от пръв взор, тъй като има неприятно зрение и първо би трябвало да ви види онлайн?

Но ти си била толкоз блага, надарена и интелигентна

Отрупва ви с невероятни похвали, касаещи вътрешните ви качества, само че не споделя нищо за външния ви тип?! Този господин на процедура ви споделя намерено, че изглеждате извънредно. С други думи, може и да не отговаряте на естетическия усет на Негово Величество против Вас, само че той е подготвен на всичко, с цел да оцени вашата красива душа. Не избухвайте в сълзи от деликатност!

Страхотна прическа – не е като предходната

Този комплимент звучи по този начин като че ли преди си имала три косъма в два реда на главата? Не ви остава нищо друго, с изключение на да си биете шута от подобен многознайник.

Ти не си като другите девойки!

О, да, доста е хубаво, когато се издигаш в очите на един мъж за сметка на други дами, които е имал в живота си. Всъщност истината е, че сходен комплимент не приказва нищо положително за „ джентълмена “ отсреща ви. Бъдете сигурни, че в случай че на следващия ден до него седне друга жена, вие сигурно ще попаднете в по-нисшата и унизителна категорията на „ другите “ дами.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР