ПОНТИАК, Мичиган (AP) — Съдебните заседатели във вторник видяха снимка

...
ПОНТИАК, Мичиган (AP) — Съдебните заседатели във вторник видяха снимка
Коментари Харесай

Съдебните заседатели виждат снимка от спалнята на празна кутия с пистолет, използван при стрелба в училище в Мичиган

ПОНТИАК, Мичиган (AP) — Съдебните заседатели във вторник видяха фотография на празна кутия за оръжие и кутия с муниции, открити на легло след всеобща пукотевица в учебно заведение в Мичиган през 2021 година

Отвореният калъф и кутия бяха в домашната спалня на Джеймс Кръмбли. Той е татко на Итън Кръмбли, който умъртви четирима възпитаници и рани повече в Оксфордската гимназия.

47-годишният Джеймс Кръмбли е упрекнат в непредумишлено ликвидиране. Той е упрекнат, че не е съхранявал безвредно 9 mm револвер Sig Sauer, употребен от сина му при нападението на 30 ноември 2021 година, и е пренебрегнал признаците на психическо обезсърчение на момчето.

Пистолетът е закупен от Джеймс Кръмбли четири дни по-рано през уикенда на Деня на благодарността. Петнадесетгодишният Итън и майка му Дженифър Кръмбли го използваха, с цел да стрелят по цели на стрелбище.

„ Не открих доказателства, че кабелна брава в миналото е била инсталирана на това огнестрелно оръжие “, федерален сътрудник Брет Брандън даде показания в понеделник, оп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР