ПОНТИАК, Мичиган (AP) — Съдебните заседатели в Мичиган трябваше да

...
ПОНТИАК, Мичиган (AP) — Съдебните заседатели в Мичиган трябваше да
Коментари Харесай

Съдебните заседатели в Мичиган се завръщат, за да решат съдбата на бащата на стрелеца в училище при смъртта на 4 ученици

ПОНТИАК, Мичиган (AP) — Съдебните заседатели в Мичиган трябваше да възобновят разискванията в четвъртък в развой, който ще дефинира дали различен родител ще бъде наказан държан наказателно виновен за всеобща пукотевица в учебно заведение, осъществена от наследник младеж.

Журито изслуша заключителните причини в съд в предградието на Детройт и се събра за към 90 минути в сряда, преди да се прибере у дома без присъда в процеса за непредумишлено ликвидиране на Джеймс Кръмбли.

47-годишният Кръмбли е татко на Итън Кръмбли, 15-годишното момче, което взе револвер от вкъщи си и умъртви четирима възпитаници в Оксфордската гимназия на 30 ноември 2021 година

По време на петдневен развой прокурорите демонстрираха, че револверът, новопридобитият Sig Sauer 9 мм, не е бил безвредно обезопасен в дома на Крамбли.

Докато Мичиган нямаше закон за съхранението по това време, Джеймс Кръмбли имаше законово обвързване да пази другите от вероятни вреди от сина си, сподели прокурор Карън Макдоналд.

Случаят, сподели тя,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР