Понижението на лихвите по ипотечните кредити в последните месеци и

...
Понижението на лихвите по ипотечните кредити в последните месеци и
Коментари Харесай

Как да спестим по 100 лв. на месец?

Понижението на лихвите по ипотечните заеми в последните месеци и години ни дава невероятна опция – а точно да рефинансираме задължението си, с цел да плащаме по-ниска месечна вноска.

А за какво не и да понижим периода на задължението ни, пък вноската ни да остане без смяна.

Управителят на най-големата консултанска компания в областта на кредитирането Кредит Център Тихомир Тошев споделя пред Kredit.bg, че против няколко минути от времето ни можем да спестим сериозна сума пари, освен това всеки месец.

„ За междинния размер заеми в България спестяването след рефинансиране понижава месечното заплащане с сред 80 и 120 лева “, пресмята Тошев.

Специалистите от Кредит Център ще съветват всеки искащ да изтегли ипотечен заем или да рефинансира задължението си на 25 септември (сряда) от 17 до 20 часа в книжовен клуб „ Перото “.

Входът на събитието „ Всичко за парцелите и заемите “, както и услугата на кредитните консултанти е безвъзмездна!

По време на събитието ще научим и за какво в края на годината се теглят най-вече ипотечни заеми и какво би трябвало да знаем, с цел да създадем преференциална договорка в този интервал.

Тихомир Тошев и екипът му ще създадат и прогноза за лихвите по ипотечните заеми за 2020 година

От Адрес Недвижими парцели пък ще показват два от най-големите си плана за 2020 година, които съгласно организацията има огромен капацитет за растеж в цената си.

Събитието „ Всичко за парцелите и заемите “ се провежда от Kredit.bg и Profit.bg, в партньорство с Адрес Недвижими парцели и Кредит Център.

Организаторите имат за цел както да ни спестят пари посредством сключването на преференциална договорка, по този начин и да оказват помощ в намирането на нов дом за нас и фамилията ни, или парцел, който да закупим за инвестиция.

Повече за мероприятието можете да намерите тук:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР