Понеже управлението на страната отдавна напомня за действия на мафията,

...
Понеже управлението на страната отдавна напомня за действия на мафията,
Коментари Харесай

Проф. Ангелов, да не стане като с фурмите от Абу Даби? Знаеш защо

Понеже ръководството на страната от дълго време припомня за дейности на мафията, каквото й да се направи, то поражда подозрения. Така е и с Националния проект за дейности при пандемията от COVID-19. Трябваше да го има от дълго време, само че нейсе. По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай, споделя народът, само че това от време на време е с цената на човешки животи…
И като стана дума за цена, министър Ангелов и националният съветник Кунчев би трябвало ясно да заявят кой обезпечава специфичните хладилници и фризерите за имунизациите, против какви суми и кой уточни компаниите? Защото са посочени и не е имало процедура за публични поръчки. Това е доста значимо, тъй като се приказва за прибиране на големи суми от близки до властта предприемачи и политици. Кой ще внася имунизациите, - е другият въпрос, на който министърът и Щаба дължат отговор.

В медицинските среди се въртят едно-две имена, свързвани с премиера и корпулентен народен представител. Не, това не са легенди и митове, а съответна информация. Цитират се имена и компании, които си разделят поръчките и милионите. Нашите милиони, господин министър!

Дължите тези отговори на обществото! Ако не го извършите, ставате част от мафиотизираното ръководство.

Не сте не запомнили оня аероплан, цялостен с фурми, нали? И кой ги докара. Същите хора се смеят и потриват ръце, тъй като чекмеджетата би трябвало да се пълнят. Ако играете по тяхната свирка, те ще ви потопят един ден. 11 здравни министри за 11 години ръководство на ГЕРБ – инцидентно ли е? Много ваши сътрудници желаеха да създадат нещо положително – не им разрешиха. За доста пари става дума. С мафия си имате работа. Освен в случай че не сте част от нея… Част ли сте?

Д-р Димитър Попкутуев

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР