„Понеже много пъти сте ме заяждали за тази моя дипломация,

...
„Понеже много пъти сте ме заяждали за тази моя дипломация,
Коментари Харесай

Борисов заговори за миграционен натиск и обяви какво ще прави с Ердоган в понеделник ВИДЕО

„ Понеже доста пъти сте ме заяждали за тази моя дипломация, тъй като е доста съвременно да се приказва против Ердоган. Обаче на нашите граници има нулева миграция.

Вчера беше вътрешният министър, през днешния ден вицепремиерът и министъра на защитата с хеликоптер ще прелети над гръцката граница, тъй като там ни е главният боязън сега.

Нищо по-различно към днешна дата няма на нашата граница от това преди една година, две години, три години, откогато ние се занимаваме с тази работа. Българските жители да са спокойни, че нейните моряци и граничари са си на поста. Но не това е решението на проблема”, съобщи министър-председателят Бойко Борисов.

„ Няма естествен човек, който да позволи със мощ да се работи против дами с деца. Хуманитарната рецесия е жестока в тази част на Сирия. Близо 1 млн. души, фамилии с деца като нас нямат вода, нямат храна, времето е студено, по тази причина те бягат от напън. Вчера до 22:30 ч. вечерта водих диалози. Два пъти приказвам с Чавушоглу, два пъти с президента на Турция.

Вчера взехме решение в НАТО да подкрепим Турция, България бе една от настоящите и най-настоятелни страни. Ние обичаме нашите съседи Гърция и желаеме по всякакъв начин да им помогнем. Огромни парични средства се насочват към Червения полумесец. Разговарях и с гръцкия сътрудник, доста е тежко ситуацията. За доста неща се мисли авансово.

Евтиният популизъм е лесна работа, виновният човек мисли какво ще се случи, откакто изговори глупостите”, съобщи Борисов.

„ Нашите граничари и моряци имат нулева миграция “, безапелационен бе Борисов.

Истински ме боли като виждам бежанците. Аз съм човечен човек, като виждам по земята лежат дами и деца - ние би трябвало да създадем доста бързо - сряда - четвъртък да захраним Турция с пари, с цел да си ги поеме още веднъж, да се грижи за тях и ние дружно с тях да се грижим, тъй като те не са длъжни и да успокоим хората ", изясни Борисов.

Подготвям една огромна среща в България, съобщи министър председателят, само че отхвърли да заяви детайлности.

"В понеделник ще отида с президента Ердоган да договоря и неговите условия. Но в идващите дни ще ви кажа какви неща ще създадем тук в България, с цел да решим продължително този развой – с връщането на мигрантите, с военните дейности в Сирия, и с намесата на НАТО ", добави още Бойко Борисов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР