Понеже имам чест и достойнство, искам да обявя, че говорих

...
Понеже имам чест и достойнство, искам да обявя, че говорих
Коментари Харесай

Александър Ненков: Съпругата ми ще напусне „Булгартрансгаз“

Понеже имам чест и достолепие, желая да разглася, че приказвах със брачната половинка си и тя още през днешния ден ще напусне работата си в „ Булгартрансгаз “. Това сподели пред публицисти в Народното събрание депутатът от ГЕРБ Александър Ненков, откакто Българска социалистическа партия алармира през вчерашния ден за нередности в ръководството на „ Булгартрансгаз “. По думите на депутата от левицата Иван Иванов роднинските зависимости се придвижват в държавните предприятия.

„ Жалко е, че висококвалифициран експерт ще падне в багра, единствено тъй като ми е брачна половинка “, разяснява Ненков.

„ Съпругата ми в никакъв случай не се е влияла от позицията ми. Винаги се е издигала в йерархията и се е доказвала в живота си сама “, съобщи Александър Ненков. „ С това се надявам да спрат спекулациите. Достатъчно дипломиран и кадърен човек е, с цел да може да се осъществя в някоя друга област “, уточни националният представител.

„ Щом това ще бъде методът на говорене и „ правенето на политика “ доста ще ми бъде забавно къде работят всички родственици на Българска социалистическа партия и с какво се занимават “, сподели още Александър Ненков.

„ Нека те постъпят по същия заслужен метод. Днес доста говореха за морал, само че не можем да посочим нито един човек, от който са свалили доверието си. Има хора, които работят с обвинявания, с доказателства за пазаруване на гласове. Те не приказват против тях “, изясни депутатът.

„ Всички, които се изказваха като морални стожери, да видят къде работят роднините им. Нищо персонално против тях, само че щом по този начин желаят, дано по този начин да бъде “, уточни Александър Ненков и добави, че в Българска социалистическа партия има няколко рода, които си предават властта от потомство на потомство.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР