Понеделникът и новата работна седмица за Пътна полиция не започва

...
Понеделникът и новата работна седмица за Пътна полиция не започва
Коментари Харесай

Технически проблем спря работата на КАТ

Понеделникът и новата работна седмица за Пътна полиция не стартира добре. Технически проблем блокира ще блокира работата на системата през днешния ден както онлайн, по този начин и на гише.

От пресслужбата на вътрешното министерство разясняват, че е зародил механически проблем при инсталиране на нова версия на автоматизираната осведомителна система. Това е повода през днешния ден да бъде спрян достъпът до Автоматизираната осведомителна система „ Управление на наложени санкции по наказателни постановления и осъществяване на заплащания по тях през Интернет, SMS, WAP “ и до Портала за електронни административни услуги – отговорности по документи, издадени от Пътна полиция.

До премахване на казуса жителите няма да могат да правят съответните информации онлайн, ще бъде затрудно и административното обслужване на гишетата на Пътна полиция в столицата и в цялата страна.

В момента специалисти работят по отстраняването на казуса. Министерство на вътрешните работи сервира извинения за породеното стеснение.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР