Понеделник вечер бе последната във VIP Brother за манекенката Розмари.

...
Понеделник вечер бе последната във VIP Brother за манекенката Розмари.
Коментари Харесай

Розмари напусна Къщата на VIP Brother

Понеделник вечер бе последната във VIP Brother за манекенката Розмари. Тя напусна шоуто в извънредно оспорвана битка и събра 32% позитивен избор. Петко и Стефан събраха по 34%.
 
Розмари показа, че е признателна на Ваня и че харесва Ричард, тъй като е угрижен и добър. Манекенката сподели, че не съжалява за присъединяване си и даде щита на SDI на Ваня, а не на Ричард, тъй като би трябвало да е мъж и да се оправя самичък.

 
Преди това тримата номинирани се срещнаха с въпросите на Съквартирантите и отговаряха на тях онлайн. Розмари беше питана главно за годеника си отвън къщата. Манекенката показа, че преди да влезе в шоуто е имала проблеми във връзката си, поради което се случва това сред нея и Ричард.
 
Втори в „ Пощата на номинираните “ беше Стефан. На него се наложи да изясни държанието си в Къщата и правилата си. Мъжът на Гала беше безапелационен, че няма кой да му прави разбор от хората в шоуто и помоли съквартирантите да го питат персонално, в случай че желаят да си приказват с него.

 
Последен пред останалите застана Петко. За изненада и на Биг Брадър, той трябваше да дава отговор, за какво Божана му се подмазва. Мъжът на Яна, съобщи, че двамата се схващат и му е прелестно да си приказват. Тежки думи получи Наско. На него Петко сподели, че е време да порасне и да излезе от сянката на другите, с цел да покаже, че е независим състезател.-->
 
Как ще живее Ричард без Розмари и най-много по какъв начин ще се оправи без щит, следва да забележим в идващите дни на VIP Brother по NOVA.
 
Актуални вести ще откриете на уеб страницата и на формалната Фейсбук страница на предаването.

Актуални вести ще откриете на и на на предаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР