Понеделник, 29 ноември - идеализъм и стремеж към справедливостТози понеделник

...
Понеделник, 29 ноември - идеализъм и стремеж към справедливостТози понеделник
Коментари Харесай

Понеделник, 29 ноември - идеализъм и стремеж към справедливост

Понеделник, 29 ноември - идеализъм и блян към правдивост

Този понеделник ъгълът сред орбитите на Марс и Нептун е 120 градуса. Ефектът от това разположение на небесните тела е удобен и ще продължи към пет дни. От значение ще е разискването на религиозни и духовни тематики.

Разположението на Слънцето по отношение на Меркурий в Стрелец също ще ви повлияе удобно – ще сте изпълнени с доста идеализъм, блян към правдивост, свободолюбие и ще желаете да извършите велики открития. Денят дава обещание да е доста забавен.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

За Овните е скъпо да знаят, че във връзка с парите шансът е на тяхна страна. Ето за какво самоуверено да не престават с вложенията – да провеждат интернационалните срещи, да обменят опит с водещи предприемачи, само че да бъдат деликатни да не злоупотребят с шанса си.

За Телците е целесъобразно да заобикалят рискови планове, защото възможностите им за облага са минимални. В дълготраен проект може да претърпят обилни загуби и да съжаляват за днешните решения. Има риск да бъдат излъгани, тъй че е добре да бъдат деликатни и да не разрешават други да им постановат своите правила.

Близнаците ще са прекомерно неуверени и няма да желаят да поемат самодейност. Ще са разконцентрирани и това може да им изиграе неприятна смешка. По-добре е през днешния ден да заобикалят сложни решения, тъй като е доста евентуално да позволен неточности, които вбъдеще ще им основат проблеми.

Раците да са подготвени за непредвидени проблеми по време на договаряне на значими бизнес покупко-продажби. Това може да ги разочарова, само че е добре да не прибързват с изводите. Важно е да запазят самообладание, защото постоянно може да се случат и по-лоши неща.

За Лъвовете е значимо през днешния ден да не си губят времето с дребнотемия. Бизнес инстинктите им са изключително изострени, тъй че е добре да ги употребяват, като се концентрират върху целите си. Могат да си създадат подарък – защото удобните условия са причина за празнуване.

Девите ще са принудени да осъзнаят личните си недостатъци. Ще им се наложи да бъдат мощни, когато другите им кажат: „ Погледни се в огледалото “, само че като цяло тази провокация може да бъде с позитивен резултат. Ще им разреши да се приготвят за огромни планове. Но като цяло през днешния ден е добре да заобикалят да вършат огромни вложения.

За Везните е удобно време да теглят заеми. Ще могат умерено да изберат новия си дом или офис. Ако си купуват апартамент, целесъобразно е да е с огромна тераса, в случай че са заложили на къща – дано да е с двор с плодни дръвчета.

За Скорпионите в този момент е моментът за съществени вложения. Бизнес сътрудниците им са открити и почтени с тях, тъй че могат да им се доверят. Финансовите им консултанти ще боравят деликатно с парите им и няма единствено да мислят за личната си облага. Добрата вест е, че даже и в случай че Скорпионите се откажат да влагат през днешния ден, те няма да понесат доста съществени неподходящи последствия.

За Стрелците е целесъобразно да са по-предпазливи във връзка с харчовете си. Да влагат средствата си единствено в неща, които ще им доставят наслаждение в дълготраен проект – като да вземем за пример основат издателство за научна фантастика. Но и без значение какъв брой средства имат, добре е да не влизат в непотребни разноски, а да работят рационално.

За Козирозите е съвършен ден за извършване на покупки – могат да си купят костюм за зимата или палто. Добре е да вложат сумата от бюджета за облекла допълнително от един продукт. Хората, които ще им дават препоръки, ще бъда почтени с тях, тъй че да не подценяват казаното от тях с лека ръка.

Водолеите през днешния ден нищо не може да ги спре и триумфът им е вързан в забрадка. Това важи и за финансовите им въпроси. Няма от какво да се тормозят, защото шансът е на тяхна страна. В случай че имат свободни пари, в този момент е уместно да ги влагат в бижутерски бизнес или в разкриване на верига кафенета. Може да са сигурни, че инвестицията им ще има сериозна възвръщаемост.

За Рибите през днешния ден ще стане ясно, че въпреки и поговорката да гласи „ Ранно пиле, рано пее “, те са изключението от правилото. Добре е обаче да заобикалят финансови опасности и да играят на несъмнено. Днешното съзвездие може им повлияе, като за тях зародят непредвидени трудности, които да нарушат добре квалифицираните им проекти и разкрият минусите на финансовите им планове, за които считат, че са идеални.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР