Понеделник, 28 март – Засилено чувство за дългВече втори ден

...
Понеделник, 28 март – Засилено чувство за дългВече втори ден
Коментари Харесай

Понеделник, 28 март – Засилено чувство за дълг

Понеделник, 28 март – Засилено възприятие за дълг

Вече втори ден връзката сред Венера и Сатурн продължава да има въздействие върху вас. То се показва в усилване възприятието ви за дълг и слагането му пред желанието  да се отдадете на удоволствия.

Ще имате по-отговорно държание, без значение в коя сфера работите, и това ще се отрази удобно на бизнеса на компанията ви.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овни , през днешния ден ще получите ненадейно положително предложение, засягащо кариерното ви развиване. Сега е моментът да започнете по-добре платена работа или даже да измененията професионалната сфера, в която се развивате. Не се тормозете да рискувате.

Телци , ще имате триумф в развиването на бизнес планове, при които водещото е запазването на салдото – било то в природата, в областта на екологията, било то в стопанската система или в медийните планове.

Близнаци , през днешния ден не е целесъобразно да стартирате нищо ново. Добре е да не вършиме внезапни придвижвания и да се фокусирате върху спестяването на повече средства за бъдещи планове в областта на ресторантьорството.

Раци , през днешния ден няма да сте в доста положително въодушевление – близките съществено ще ви въздействат с оценките си и мненията и това по никакъв начин няма да ви се отрази добре на самочувствието. Избягвайте тези хора, които ви натоварват с отрицателната си сила или приемайте с усмивка всяка тяхна забележка.

Лъвове , през днешния ден е доста евентуално да загубите време и сила в неблагодарни действия. Едва ли ще постигнете резултата, към който се стремите. Това ще се дължи на желанието ви да ощастливите всички по едно и също време. Мисия невъзможна! Концентрирайте се единствено върху това, което е потребно за вас.

Деви , през днешния ден ще положите неимоверни старания, с цел да спестявате, само че няма да се окажете в категорията на най-големите спестовници. Не унивайте – този интервал на „ необятните пръсти “ няма да трае дълго.

Везни , през днешния ден най-сетне ще изработите съглашението, на чиято основа ще стъпят бъдещите ви взаимоотношения с сътрудниците в бизнеса. Тази стъпка е значима, тъй като ще е определяща за възхода на бизнеса ви. Особено в случай че работите в областта на комуналните услуги.

Скорпиони , през днешния ден е идеално време да започнете и втора работа. Като цяло денят е добър за взимане на решения, които ще повлияят върху увеличението на финансите ви. Вечерта не забравяйте да почерпите най-верните си съидейници.

Стрелци , през днешния ден ще сте доста въодушевени и няма да се притеснявате да рискуват. В същото време ще сте със засилено възприятие на дълг и всичко, което вършиме, ще е подчинено на концепцията за общото богатство.

Козирози , през днешния ден е удобно време да започнете да работите по новаторските си хрумвания и да извършите всичко допустимо за тяхното по-бързо използване в бизнеса ви. Това няма да е по никакъв начин елементарно, само че резултатът най-после и удовлетворението ще бъдат ненадейно огромни.

Водолеи , през днешния ден няма да сте възприемчиви към непознати препоръки. Това не е изключително добра вест, защото напоследък имате податливост да се самозаблуждавате и самозалъгвате – все неща, които вредят на бизнеса ви. Медитирайте.

Риби , през днешния ден не е целесъобразно да се вторачвате в дребнотемия. Завършете най-спешните си задания и по-късно доста бързо ще ви се обясни коя да е идната точка от дневния ви ред.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР