Понеделник, 24 юли Депутатът Суджуков напуснал парламента. Напълно доброволно и

...
Понеделник, 24 юли Депутатът Суджуков напуснал парламента. Напълно доброволно и
Коментари Харесай

Из делниците на един луд

Понеделник, 24 юли

Депутатът Суджуков напуснал Народното събрание. Напълно непринудено и по рекомендация на премиера. Поради което Цецерон му изрече признателност: " Искам да благодаря на Живко Мартинов за неговото волеизявление да напусне Народното събрание, с цел да не пречи нито на следствието и на първо място - да не се разрушава престижът на партия ГЕРБ и на министър-председателя Борисов. Всеки позволява неточности в живота си, само че въпросът е да имаш силата да излезеш от дадена комплицирана ситуация… "

„ Всеки позволява неточности “… Тоя ги допускал от 2011 година, когато оглавил структурата, та до 2017 година То дори не са и неточности, ами напряко закононарушения.

От бТВ се срещнали с предприемача, който в Добрич бил прочут като „ персоналния колбасар на Борисов “. През 2011 година Мартинов го посещава и му изяснява некои положения: „ Убеди ме, че съм в някакъв лист, който би трябвало да си плащаме, да финансираме партията. Иначе имаше и думите: " ще ви съсипя бизнеса, завършва мача за вас и така нататък "

„ И искаше суджукът да бъде изработен по избрана рецепта, тъй като е за еди кой си, в случай че не му харесал, след това всички сме умрели… “

Човекът давал, до момента в който можал, само че по едно време му пристигнало нанагорно и отказал. И Мартинов си извършил обещанията – пратил му Национална агенция за приходите: „ Написаха ни актове и напряко ни разрушиха. Приключих с бизнеса. Хората, които работиха във компанията останаха на улицата и това е ". И нямало на кого да се оплаче, тъй като в Добрич нема арменски поп. А Мартинов направлявал всички други институции.

Както сподели Цацаров, нито един от тези суджуци не е стигнал до премиера. Но даже и да беше стигнал, щеше да е без значение. В петък министър председателят ще изясни: „ Имам високо кръвно, аз суджук не хапвам! Всеки, който ме познава, знае… Моето име не е обвързвано по никакъв начин… Когато съм схванал, на мига сме… го дали на прокурорите. "

Късно схванал... Ама благодат версин, щото можеше и въобще да не разбере. Знаете ли на какъв брой други места по родината стават такива свинщини и той още не е схванал?

Иване, знаеш ли, че жена ти е травестит? Да. Ама казвайте ги тия работи, бе… Та, братя, казвайте му, бе!

С дата 5 август 2015, някъде по времето, когато се унищожава бизнесът на колбасаря, кореспондентът на „ Дарик “ в Добрич предава: „ Директорът на офиса на Национална агенция за приходите в Добрич Димитър Димитров разписа Хартата на клиента и срещна чиновниците със наличието, правилата и полезностите, заложени в нея. Хартата дава обещание на жителите и компаниите заслужено и почтено отношение… “

Харта?! Мамка ви лицемерна!

Явно цялото управление на ГЕРБ в Добрич е било в кюпа, тъй като няма кой да оглави локалната организация. Цветанов турил вицеадмирал Пламен Милушев, който обаче не е член на партията. И става малко като по закона за етажната благосъстоятелност (Чл. 19, алинея 8), не е наложително домоуправителят да е от входа…

Те ти, младоженка, Спасовден… Активист на патриотите в канал за имигранти! Всъщност, знаете ли от кое място идва този израз? Има няколко хипотези за етимологията му. Една от тях е разказана във „ Фолклорен еротикон “ на Флорентина Бадаланова. За една мома с огромна „ кукуля “ и един овчерин, който си го мятал като мост през Дунава, та да минат овцете. Но не отива нам да описваме такива разпасани истории. Нам стига да кажем поуката – щом си го търсиш, все в миналото си го намираш.

При хайка на полицията за незаконни имигранти в мрежата попаднала шефката на структурата на партията на Валери Симеонов в Костинброд Анелия Велева, претендент за народен представител от НФСБ на последните парламентарни избори.

Разбира се, Валери Симеонов и НФСБ нямат нищо общо, партията осъжда остро сходни престъпни действия.

Както успешно се изрази сътрудника Даниел Смилов, нито един суджук не е достигнал до Борисов и нито един емигрант - до Валери Симеонов. А по-късно ще можем да прибавим: и нито един стек цигари до Първанов.

Вторник, 25 юли

Шефът на АБЧ Петър Харалампиев вика, че след 1989 година сред 2.7 и 3.5 млн. българи са емигрирали. В момента единствено в страните от Европейски Съюз учат към 30 хиляди български студенти. А зам.-министърът на труда Султанка Петрова, виновна за демографска политика, добавя, че от всички тях едвам 20-30 се завръщат у нас.

С една дума билетът в 99.99% от случаите е one way ticket… never coming back.

Според Султанка имало два метода да възродим родината: " Единият е да възвърнем българските полезности, обичаи и просвета. Вторият е посредством създаване на районни демографски политики за решаването на проблемите във всеки един район на България. "

Ценности, обичаи, стратегии, дрън-дрън… Както би споделил бай Захари, лаф олсун, дай малко суджук!

Шефът на БСК Божидар Данев вика: „ Сривът на вложенията е в резултат на неналичието на квалифицирана работна ръка, умения и хора, които съблюдават софтуерната дисциплинираност. Възпитаваме търтеи, които непрестанно желаят без да дават. “

Ех, господа-другари! Оня, отдолу под чийто шинел сте излезли всичките, споделяше: „ Ако плащаш с фъстъци - получаваш маймуни. “ Да, да, други Живков го споделяше! И след това пускаше банани…

На вниманието на… А, бе, на който се интересува. Не желаеме да влизаме в етнически неточен дискурс… Това, че изядоха лебедите на британската кралица не потвърждава, че и у нас по този начин ще стане. Времената се менят. Вероятно и хората.

Та ще съобщим новината напълно неутрално и безадресно, на който му е на шанс. На 27 юли в Борисовата градина, в реставрираното Патешко езеро, ще бъдат пуснати живи патета.

На мястото на общината бих опитал първо с гумени и, в случай че оцелеят, тогава да се пуснат и същински.

И с цел да видите, че съм в действителност безпристрастен, ще оповестя още нещо, което сигурно не визира неспоменатият етнос. В Борисовата ще се осекат и малко дърва. А това тях не ги визира, тъй като в този момент е разгарът на лятото, и, както е известно, те не събират дърва през лятото. Тоя проблем в никакъв случай не стои на вниманието им преди 1-ви декември и то единствено в случай че е застудяло. Те работят по системата кан-бан – никакви складови наличия. Писал сме за това, да не се повтаряме…

Градските управляващи в румънската столица Букурещ ще раздадат 5000 ваучера по 500 леи (110 евро) за покупката на колела или електрически тротинетки. Така с прави, госпожа Фандъкова!

Ама пък, въпреки това, Фандъкова не е отговорна, че на Бойко приятелите са тъпи и крадат по старомодния метод. Та белким в случай че некой от Котараците внесе 5 хиляди електрически тротинетки общината ще откаже да направи една стратегия?

Ама не, тия са като оня китаец, за който скоро не сме ви казвал, който за пръв път ял свинско печено когато му се запалила кочината. И от този момент, колчем му се прияждало свинско печено, все си палел кочината.

Прости момчета, какво да ви кажа… И девойки, де. Гледайте какво написа във ФБ Лилето. Човек с вишо, че и магистратура!

В обща декларация „ Нова република “, " Да, България ", Зелените и Български земеделски народен съюз приканиха своите симпатизанти и " жителите, които желаят радикална правосъдна промяна ", да се готвят за всеобщи митинги.

Тая квадрига направила нещо като следизборна коалиция, пост коитос, в случай че мога по този начин да се изразя, без да обидя пуританите.

Вместо да се отдадат на заслужена post-coital tristesse, те отново се възбуждат…

Тия господа, които поради нелепост и тънки сметки в този момент гледат Народното събрание отдолу под опашката на Коня, си фантазират, че ние седим върху мешката и единствено чакаме от кое място ще свирне тръбата, с цел да се стечем под знамената на некой Христо, на некой Радан, на некой зелен или оранжев. Защото ние друга работа и цел в живота, с изключение на да вършим масовка на въпросните господа, нямаме.

Не, господа! Тъжно ми е да го кажа, само че вие се оказахте кьорав клон в партийно-политическата еволюция. Турихте егото си над ползите на тези 250-300 хиляди гласоподаватели, които ви дадоха още един късмет. Има една дума – Илунга (ilunga) – на езика чилуба, който се приказва в Югоизточно Конго. На български се превежда като един път дамаджана за вода, втори път… на третия път със стомната по кратуната.

Вчера в центъра на София измежду бял ден незнайни мъже с качулки пребиха нотариус Валентина Механджийска и щерка й. Което даде мотив на някои другари във Facebook, да вземем за пример Роман Рачков, да позволен, че стартира правосъдната промяна.

Но това е много преждевременно умозаключение. Днес, отново измежду бял ден и отново в центъра на София, незнайни мъже без качулки, пребиха журналиста от Българска национална телевизия Иво Никодимов. С една дума, асортиментът се уголемява. Включват се и нови специалности, с изключение на лекарите, които ги бият ката ден и станаха банални към този момент.

През 2003 година пребиха двама митничари. То ги преби трети митничар, но казусът послужи на Милен Велчев да изиска митничарите да се вкарат в Наказателен кодекс като предпазен тип. И тогава ние предложихме нещо доста рационално, което, в случай че се беше приело, въпросът щеше да е решен един път и вечно. Предложихме да влезем в Наказателен кодекс по специалности – за побой над даскал толкоз и толкоз, на публицист – толкоз, на лекар, на депутат… (Те депутатите още не ги бият, само че дано се планува отрано.) Така ще е най-справедливо. Щото в този момент ни бият без оглед на ценз и професионална подготовка, малко на шанс. А в случай че Наказателен кодекс ни вземе под крилото си, бандитите доста ще се замислят. Първо ще питат и след това ще бият. ”

Така де, не сме ли бил прав?

Турция сменя посланика си в София Сюлейман Гьокче, тъй като Борисов се оплака на султана, че доста ни се бъркал в къщните работи. На негово място идва некой си различен, чието име ще запомним, в случай че се наложи. Гьокче го пращат в Гватемала. Защо в Гватемала ли? Защото няма по-далече…

Следва на стр. 2
Страница на публикацията: 0102
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР