Понеделник, 22 октомвриТаралежът, който Борисов си сложи в гащите на

...
Понеделник, 22 октомвриТаралежът, който Борисов си сложи в гащите на
Коментари Харесай

Из делниците на един луд

Понеделник, 22 октомври
Таралежът, който Борисов си постави в гащите на последните избори, се раздвижи. И на него му стана меко казано дискомфортно.
„ ГЕРБ се усещат надалеч по-комфортно да ръководят дружно с Обединени патриоти, в сравнение с с някогашните си сътрудници от Република България. В момента мога да кажа, че е по-работоспособна ситуацията… "
Ехо, Цецерон, още ли по този начин мислиш?! Ега ти работоспособната обстановката!
Човек, когато е малоумен, то е за цялостен живот. Няма пояснение за какво му беше на Симеонов да наскърбява по този безсрамен метод майките и децата с увреждания. И то когато нещата към този момент отиваха към мир, протестиращите и кабинетът към този момент се бяха договорили за законопроекта за хората с увреждания.
Някои неща просто не могат да се обяснят, както споделил оня, дето жена му го заварила със смъкнат панталон зад кравата…
Тоя е по-страшен от Денис Белята. Издънка след издънка. Като се почне от самосиндикалната закана за анулация на класовете за прослужено време, мине се през „ Бухенвалд “ и майтапчийските фотоси, след това любезността на турската граница, където искаше да поноси чантата на една стара жена, след това Ска Келер, която нашият благородник назова " зелена джихадистка " със самочувствие " на добре заплатен командирован сюнетчия ". Преди това от трибуната на Народно събрание назова ромите " озверели човекоподобни ", а дамите им " улични кучки " … Индиректните закани към Виктор Николаев. И венец на народополезната му активност постави изявлението за кресливите майки с сякаш заболели деца.
Такъв когато и да го уволниш, все е късно.
Не помня кой го беше споделил и за кого го беше споделил, само че го беше споделил добре - „ човек, който освен наподобява на глупак “. Не знам за какво се сетих…
Обаче министър председателят вика, че не може да го уволни: „ Ако желая оставката на Симеонов, държавното управление ще падне… “ „ Ще се счупи цялата структура. “

 Салвадор Дали, Мека структура с варен фасул и предчувствие…

Нинова възмутена. Думите на Борисов били по-цинични даже от тези на самия Симеонов.
Верно? А какво ще каже госпожата за това: „ Ако не изберем Пеефски за началник на ДАНС, държавното управление пада! “
Така е по нас, моралът постоянно е за другите!
Истината е, че Пеефски не стана началник на ДАНС и държавното управление падна. Та мисля, че Борисов е извлякъл верния исторически опит.
Той от през вчерашния ден е на посещаване в ОАЕ. На летището бил посрещнат от министъра на изкуствения разсъдък на емирство Абу Даби. Не сме единомислещ за какво тъкмо от него. До известна степен сме податлив да се обединим към мнението, че това е израз на тънка арабска подигравка. По-голям подбив щеше да е да му пратят министъра на веселбата. Щото у нас в последно време такава забава пада… С интелекта е по-сложно, тъй като на премиера ни от надалеч му проличава, че идва от страна, където естественият разсъдък е изгубил не една и две борби с нелепостта. Та няма подозрение какво ще се случи и с изкуствения разсъдък. „ Автентичната тъпотия всякога надминава изкуствения разсъдък. “ Имам информация, че Тери Пратчет е бил прочут за съществуването ни, както и за някои наши характеропатични особености, когато е написал горните думи.
Съществуват визии, че е допустимо да прескочим епохата на естествения разсъдък и да преминем напряко към изкуствения. Русия по какъв начин прескочи капитализма и отиде напряко в комунизма. Е, най-малко опита… Затова приветстваме желанията на Борисов да назначи министър на изкуствения разсъдък. Даже ще препоръчаме Тетка Цачева. По-добър от нея е единствено Цецерон, обаче той е ангажиран с партията.
Премиерът е надалеч, а страната продължава да се върти към вицето Симеонов. Арман Бабикян вика, че едно от смислите на името Валери било здрав, стойностен човек! И съгласно латинския, който доктор Филипов е учил в Механото, е по този начин. Валери значи здрав, от латинското valens и също значи нещо, което коства, има стойност, от латинското valere.
Името може да прокоби индивида. Казвал сме по какъв начин името Сергей, което значи прислужник на народа, прокоби Станишев. И служи Сергей, служи на нашия народ, па най-после отиде да служи и на другите европейски народи… Но Валери съществено се е разминал с името си. Работата е малко чугунена. Здрава, само че не коства много…
Жената до президента го е направила на салата в профила си във ФБ: " Позор... Позор за него, че посмя да се отнесе надменно-присмехулно към заболели български деца и проблемите на техните родители. Позор за неговата партия… Позор за тези от нас, които са избрали подобен човек… "
Отмъщението се сервира студено!
Помните ли той какви ги наговори за Радев, а около него и за дамата до него? Една жена в никакъв случай не не помни такива неща!
„ Радев е човек без биография. Тоя е просто един водач на самолет… безусловно инцидентно попаднал в политиката… човек пристигнал от на никое място, а и ми докара в Народно събрание една дълга жена със себе си. Какъв е тоя? Каква е тая дълга жена?! Какво прави тя тук?! "
Дълга жена! Помните ли тая дивотия?
Ако сте забелязали, анатомично компактните доста се нервират на дългите. Все едно са пораснали за тяхна сметка.
Проблемът при Радев е, че за него ще се грижат три дами. Освен тази „ дългата “ има и две необятни. Дано да е мъж за три дами, другояче ще му вземат здравето.
А Деси в действителност е дълга, само че основно за сметка на краката. Една друга жена ми сподели за нея, че бедрата ѝ започвали от сливиците, дори и малко по-отгоре. Изобщо била като жираф наопаки. А Валерката е освен пай от кое място крайници, ами и крив като прабългарин. А в лице… Като го виждам в лице ми идва на разум нещо за книгата на Ломброзо „ За незаконните видове “, само че няма да го кажа…
И като стана дума за президента, та се сетих нещо. Из ФБ размятат една публикация от предходната година, в която се споделя, че минимум 12,6 млн. евро подкупи били дадени на политици в Чехия и Унгария, с цел да изберат изтребителите “Грипен ” за своите Военновъздушни сили след влизането им в НАТО. Сред обвинените бенефициенти са министър председателите на Унгария Орбан и някогашният на Чехия Милош Земан. Общата стойност на договорката в Чехия е Щатски долар 750 млн., а в Унгария - $924 млн.
Припомнянето на тази публикация евентуално има за цел да подскаже, че където е текло, отново ще протече.
А производителите на Ф 16 не корумпират. От убеждаващата дихотомия „ Морков-Тояга “ те избират тоягата, в случай че ме разбирате.
Вторник, 23 октомври
Гледам Сидеров, виждам Каракачанов, вглеждам се деликатно във Валери Симеонов и не ми излиза от главата мисълта на британския публицист Самюел Джонсън „ Патриотизмът е последното леговище на негодника! “
Трудно ми е да си показва по-големи негодници! Те трансфораха патриотизма в мръсна дума, в далавераджийска процедура, в синоним на лакомия и подкупност. Това им беше задачата, сложена от кукловодите, и те я извършиха с чест.
Откровен престъпник като Борисов е за предпочитане пред тези хлъзгави влечуги!
Симеонов се сърди, че думите му били манипулирани. Не съм споделил, вика, това, което казвате, че съм споделил. Казал съм напълно друго. Между “група кресливи дами ” и “тези сякаш заболели деца ” има цели 13 думи. Никога не съм казвал “кресливи дами с сякаш заболели деца ”. Ето ги буквално думите ми: “Този закон беше стартират като опит да се угоди на една група кресливи дами, които спекулираха с децата си, манипулираха обществото, изкарвайки на зной и на дъжд тези сякаш заболели деца, без грам майчинско възприятие, грижа за тях. ”
 Това, което той споделя, че е споделил, е безусловно идентично с това, което ние споделяме, че е споделил. Освен в случай че има разлика в интонацията. Щото българският език с изключение на с лексика, е доста богат и с ударения. Една Милена, FBF, разправяше за един бай Христо, който можел единствено с фразата: " Дейба ма`а му … " да те напсува, да те похвали, да поздрави и дори да изрази съболезнования.
Та евентуално не сме разчели интонацията. Валери е поздравил майките, пък на нас ни се е причуло, че ги е напсувал…
Снощи Борисов дошъл в Египет. От ПИШ (Правителствена осведомителна шлужба) оповестиха, че на летището в Кайро бил посрещнат персонално от премиера на страната Мустафа Мадбули. Останал доста удовлетворен от направения му ихтибар и похвалил домакина: " Благодаря, че си пристигнал на самолета да ме чакаш. Само за канцлера Меркел вървят така… "
Навремето Радой Ралин питаше: „ Простакът, в случай че се изявява в чужбина, не издава ли държавна загадка? ”
Според мен към този момент не е загадка. Поне в Европа не е…
Бива да си непосреден, само че непосредствеността на Борисов граничи с цялостната незначителност! В тази шопска кратуна в никакъв случай няма да откри леговище мисълта, че посрещат България, а не Борисов! В суетата си той потегли да се мери с Меркел. На село на такива им викахме СОС или ПОП. Селянинът си остава селяндур, другото си го преведете сами.
Защо бе идиоти, за какво осякохте дърветата на пл. „ Славейков “?! Има толкоз способи да ги запазите и отново да си турите шибаните плочки и да си откраднете същите пари!
Не, тези не крадат, тези влачат! Както споделят ингилизите, dog drags - no tracks.
Сряда, 24 октомври
Парламентарното ОПГ заедно - ГЕРБ, Оперативна програма, Движение за права и свободи и „ Воля ” - отхвърли ветото на президента и одобри още веднъж измененията в Закона за държавната благосъстоятелност. Преди седмица Радев върна измененията с мотив, че основават опция за скрита приватизация на сдружения от забранителния лист - към 180 държавни компании, измежду които предприятия от ВПК, лечебни заведения, комунални сдружения и така нататък
Чиста проба лобистки закон, обслужващ олигархията. И преди всичко Пеефски. Инициативата за поправката идва от икономическия министър, който е креатура (мекере по турски) на Пеевски. С негова помощ Шиши се опита да прилапа „ Дунарит “. Е, идващият път към този момент няма какво да го спре.
Схемата е елементарна. Даже по мозъка на Гергов, който с нея присвои панаира. Държавната благосъстоятелност се апортира по занижени цени, частникът подвига капитала, държавните дялове се обезценяват в пъти и частникът получава предприятието. Напълно законно.
Още една скотщина тази седмица. Депутатите одобриха законодателни промени, които дават опция арестите да се пазят в загадка 48 часа. Разследващите ще имат право да не уведомяват околните на арестувания. Ще оповестяват само на юрист. Дори при арест на дете ще има опция това да остане загадка от фамилията му за 24 часа. С съображение някои коментатори вършат паралели с отвличанията.
Братя и сестри, това в случай че го допуснете… Виждате ли, към момента не съм ви отписал изцяло.
Тази седмица ни е тръгнало на свинщини: „ МО налива над 300 млн. лв. в руските Су-25 с процедурен трик “, написа „ Медиапул “.
МО е одобрило офертата на беларуския " Авиоремонтен цех 558 " да ремонтира 14 самолета за над 310 млн. лв.. Прогнозната цена в тръжната процедура е 41 млн. без Данък добавена стойност. Сделката ще бъде завършена в рамково съглашение, което дава опция да се заобиколи Народно събрание. Според Закона поръчки до 100 млн. лева се утвърждават от Министерски съвет, само че над 100 млн. изискват глоба на Народното събрание.
Ако това е правилно, и внуците на Каракачанов могат да не работят. В случай, че не е съумял да ги обезпечи с българското поданство за македонците…
В изявление по Българска национална телевизия сутринта Валери Симеонов сподели, че няма да се извини тъй като, в случай че се извини, няма да е откровено. После се извини и в действителност не беше откровено! “По гледище, вика, на съдружния съвет, сервирам извиненията си на всички, които са се почувствали афектирани. “
При това състояние митингите с съображение не престават, а протестиращите с съображение не признават извинението и желаят оставка.
Ще ви кажа каква е истината за Валери. Той е човекомразец. Като Костов, само че доста по-прост.
Народе, народе… Как може да избереш такова нещо…
Народите… О, народите могат по този начин да си го начукат, че никой да не може да им го отчука! Вижте ги поляците! Там в този момент се организират локални избори и се чака победа на ръководещата „ Право и правдивост “. Евроскептична партия, която желае възбрана на абортите, контрацептивите, инвитро оплождането и упорства за доста по-консервативна просвета и обучение. С една дума упорства да се върнат един-два века обратно.
Поляците са доста набожни. Даже малко повече, в сравнение с е здравословно. През 2016 година по самодейност точно на ръководещата партия Иисус Христос бе провъзгласен за крал на Полша. Което също не е ново като метод. Майка му още през 17 в. е оповестена за почетна кралица, тъй като помогнала на поляците да победят шведите.

Между другото, най-високата скулптура на Христос към този момент не е тази в Рио де Жанейро (38 м.) През 2010 година в град Свебодзин, на границата с Германия, беше приключена скулптура на Христос висока 51 метра.   Но по този начин е то, всеки гледа изкривено маниите на съседите си. Поляците пък ни се чудят на русофилството. Те през вчерашния ден демонтираха последния руски монумент – паметника на Червената войска в парка " Скаришевски ". По исторически аргументи поляците са били напълно умерени в издигането на съветски монументи, та небрежно ги демонтираха. Ние в случай че почнем… Но ние няма да почнем.

У нас в противен случай бяха взети съществени ограничения по защита на паметника на руската войска, да не би някой да го оскверни.
Правителството на Борисов и милицията на Борисов! Между другото, на днешния ден е роден сладкодумникът Радичков. Та той споделяше, че “Човек не всеки път е там, където е капата му. “ Капата на Борисов е в Европа, само че главата му не е в капата…
Четвъртък, 25 октомври
Колегите от Faktor.bg изровили едно изявление на Иво Христов професора Иво, от 2014 година, обещано за о бозе почившия в. „ Преса “.

В него фенът на рискови квалификации и бомбастични систематизирания професор споделя за Българска социалистическа партия, че тази партия нямала нищо общо със социализма, била един от главните стълбове на олигархията и една от главните аргументи за неуспеха на прехода в България. И като се има поради, че Иво в този момент е народен представител от същата тази отговорна партия, поражда въпросът дали в Българска социалистическа партия са настъпили значими промени или в професора. Промени в Българска социалистическа партия са мъчно въобразими, изключително пък в позитивна посока. И остава другото пояснение: “Че професорът е просто службогонец и по тази причина се е прилепил до алените. “ Така ще да е. Няма по какъв начин иначе да се обяснят такива крайни идейни метаморфози - от екипа на синия Лучников до депутатските банки на Българска социалистическа партия.
Д-р Филипов: „ Човек като си заплаща, всичко може да си купи. Включително и някой интелектуалец. Идея нямате какъв брой са поевтинели, откак Борисов е на власт… “
И по този начин проф. Иво Христов зае своето законно място в редичката до Антон Тодоров, Тома Биков и останалите по-дребни ренегати.
Вчера посланикът ни в Саудитска Арабия Димитър Абаджиев се похвали с присъединяване си в икономическия конгрес в Рияд. Факт, който на негово място щяхме да запазим в загадка. Западните страни бойкотираха форума поради жестокото ликвидиране на саудитския публицист Джамал Кашоги. От присъединяване във форума се отхвърлиха финансовите министри на Съединени американски щати, Франция, Холандия, Великобритания… Шефове на огромни компании като Гугъл, медии като CNN, CNBC, " Ню Йорк таймс " и така нататък
От Министерство на външните работи пробваха да се дистанцират от идиотската постъпка на посланика с още по-идиотското пояснение, че бил отишъл в персонално качество. Да, да… Ние, тъй като сме елементарни и бълбуци, та не знаем, че посланикът и до клозета да иде, отново го прави от името на страната, която съставлява. И също така на този конгрес, на който на галено му викат „ Давос в пустинята “, по този начин пускат цървули като Абаджиев в персонално качество.
Помните ли този хитрец от кое място потегли, през къде мина и до каква степен стигна? Архиренегат! А помните ли, че беше упоменат в признанията на Бисер Лазов по делото за КТБ като един от огромните бенефициенти на Цветан Василев, наред с Андрей Райчев, Кънчо Стойчев, Стефан Гамизов, Росен Карадимов и така нататък Като се споделя огромни, се има поради тъкмо огромни. Кънчовците били взели на два пъти по 500 хиляди евро.
Пък с Яне Янев по какъв начин се бяха сдушили... Носеха се като Ленин и Зиновиев, в случай че ме разбирате.

Което ме подсеща. Двойката мъжки пингвини Меджик и Свен от аквариума в Сидни станали родители. Но не безусловно, да не си помислите, че мъжки пингвин е почнал да снася! Не, станали са нещо като приемни родители. Когато чиновниците в зоопарка ги събрали, забелязали, че те почнали да си разменят поклони, което на пингвински означавало, че желаят да се… желаят да основат семейство. Служителите им поставили яйца и те ги излюпили.
Пък в Холандия издали първия полово безпристрастен паспорт. На мястото за пол имало хиксче. Леоне Зайгерс (57 г.) се родил мъж, само че през 2001 година си прави интервенция за промяна на пола. И тъй като не се чувствал нито изкъде едните, нито изкъде другите, завел дело да бъде регистриран като полово безпристрастен и го спечелил.
Пенсиите, ще проуча дали това носи някакви дивиденти и ще ви обадя! Вие имате учредения да се обявите към този момент за полово неутрални. Помислете, ей! Това е единственият метод човек да живее единствено за собствен кеф. Иначе все би трябвало да се грижи за кефа на някой различен, бил той мъж или жена…
Между другото, в случай че не сте напълно наясно със себе си, можете да отидете на адрес tialoto.bg и да решите теста „ Зависими ли сте от секса? “ На мен ми сподели, че не съм подвластен. Дори назад, той бил подвластен от мен...
Петък, 26 октомври
От МО успокояват, че ремонтът на самолетите Су-25 няма да коства 8 пъти повече от плануваното, а единствено 2 пъти! Олекна ми!
Планираното е 41 млн. лева без Данък добавена стойност, само че било допустимо сумата да нарасне и до 82,5 млн. лева Нищо работа, 41 млн. повече, няма и колкото парите за Дупката на Гергов. Интересно тогава за какво се подписва рамково съглашение. Нещо ни ментят, нещо не е така…
Поетът Манол Глишев вие като флекс, че му изтрили и трите профила във ФБ. Не следим ФБ-творчеството на младия стихотворец. Всъщност, той към този момент не е толкоз млад и е време да си откри друго опрощение. Както и да е, не можем да вземем отношение. Само ще го посъветваме да не се концентрира толкоз, когато написа. Не бива на повече от три концентрата. Щото се получават едни работи, дето не са ви работа… Вижте сами, няма да ви сугестирам.

Не знам. Поетите, които познавам, не приказват по този начин. Не е вярно по този начин, не!
Поэ‎том можешь ты не быть,
Но гражданином быть обязан.
Лелей… Какви страшни работи разправя проф. Христо Кисов, ръководител на Българската академия по естетична стоматология. " Има, вика, почти 750 000 пациенти с цялостно обеззъбяване, нямат нито един зъб… В естествените страни, вика, човек, който няма зъби във забележимата област, се възприема като човек, който е излязъл гол на улицата. "
Представяте ли си?! 750 хиляди чисто голи! И още толкоз „ по долни дрехи “ – кой с един, кой с два зъба…
„ Видимата област “ е евфемизъм за предни зъби. Но съгласно нас не е вярно да се мисли първо за предните зъби. Те са основно за красота, а пенсиите имат потребност от кътници. Гълтането на цели части карловска луканка и филе „ Елена ” поврежда цялата храносмилателна система и става причина за доста болести. Както сме казвал и различен път, тъкмо това са имали поради Илф и Петров, когато са написали: „ Като дъвчеш деликатно храната, ти помагаш на обществото! ”
Ало, пенсиите, не е цяло заричане, само че е повече от половинка. Финмин Горанов вика: „ Реалистично е да има коледни добавки за пенсионерите. “
Съобщавам ви го овреме, с цел да подготвите капиталов проект. Много пари се харчат елементарно, само че за 20 лева човек би трябвало пет пъти да намерения.
Димитров ден. Разпуск.
Пропуснахме един добър шанс…
„ Изобщо не би трябвало да чакаме, че държавното управление ще реши нашите проблеми. Нашият проблем е самото държавното управление. ”
Просто си го запишете и след известно, само че не дълго, време, отново ще си приказваме.
To be continued
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР