Понеделник, 21 март – Изгодни за бизнеса ви развитияДнес, 21

...
Понеделник, 21 март – Изгодни за бизнеса ви развитияДнес, 21
Коментари Харесай

Понеделник, 21 март – Изгодни за бизнеса ви развития

Понеделник, 21 март – Изгодни за бизнеса ви развития

Днес, 21 март, главното планетарно събитие е съвпадът сред Меркурий и Юпитер, който ще продължи към два дни. Меркурий, планетата, обвързвана с общуването и мозъка, ще бъде в дейна връзка с Юпитер, планетата на шанса.

Ще се следят три вида развития за бизнеса ви:

1. Нещата ще се случват от единствено себе си и вие ще бъдете сюрпризирани от позитивните резултати.

2. От развитията на процесите, протичащи се към вас, няма да виждате изгодата и ще вземете нещата в свои ръце. По-късно ще разберете, че и вие сте спечелили от обстановката. Това ще е в действие изключително в случай че сте финансов съветник или се занимавате с някакъв вид интелектуална активност.

3. Късметът е на ваша страна, само че това няма да ви бъде задоволително! Не лежете на остарели лаври, а се активизирайте повече и споделете триумфа с околните си в фамилията и с идейните си съмишленници.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овни , през днешния ден вашият бизнес сътрудник ще има по-голям шанс от вас, само че вие не завиждайте. Завистта не е градивно възприятие. Спомнете си по кое време и на вас ви е вървяло доста, амбицирайте се и скачайте самоуверено в дълбокото.

Телци , през днешния ден не теглете заеми. Рискувате да останете без нищо. Освен това всеки непотребен масраф ще се отрази пагубно на бюджета ви. И си почивайте – единствено по този начин ще работите по-продуктивно.

Близнаци , през днешния ден е доста евентуално да се чувствате лишени от опция да изразите себе си. Не си хабете нервите с сходна незадоволеност. Занимавайте се в щедрост и помнете, че даже и ставането рано заран преди първи петли е към този момент героизъм.

Раци , през днешния ден не злоупотребявайте със служебното си състояние. Може да имате проблеми с кариерното си израстване, по тази причина работете по-усърдно.

Лъвове , чакат се промени по върховете на вашия бизнес. Ще би трябвало да свикнете с новите условия, без значение дали ви е прелестно или не.

Деви , бъдете упорити - единствено по този начин ще увеличите облагите си. Особено ще върви на тези от вас, които се занимават с винарство.

Везни , бъдете рационални, внимателни и даже мнителни – всяко ваше предоверяване може да ви изиграе неприятна смешка. Имате потребност от работа и пари, тъй че не си коства да рискувате.

Скорпиони , разберете какво тъкмо би трябвало да подобрите в бизнеса си и започнете да действате на всички фронтове. Ще се изисква от вас доста мощ и силата, само че напъните ви няма да бъдат напразни.

Стрелци , през днешния ден ще би трябвало да се справяте с редица компликации. Ще би трябвало да преодолеете доста от страховете си и доста от предразсъдъците на сътрудниците си, с цел да постигнете задачата си. Ще съумеете единствено със силата на волята си.

Козирози , денят е удобен както за договаряния, по този начин и за сключване на документи. Само внимавайте, преди да поставите подписа си под някой контракт, дали сте прочели всички клаузи с малък шрифт.

Водолеи , пробвайте се да разберете що за сътрудник е вашият сътрудник или сътрудник, който по една или друга причина желае да показа с вас собствен проблем. Добрите връзки сигурно ще ви бъдат потребни в бъдеще, само че е добре да знаете с кого си имате работа.

Риби , в този ден намирането на съидейници няма да е толкоз лесна задача. Опитайте се обаче да го извършите, макар компликациите, тъй като може на следващия ден да се окаже, че вашата активност е безперспективна и безполезна.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР