Поне за сега, над 300 хиляди души са обещали да

...
Поне за сега, над 300 хиляди души са обещали да
Коментари Харесай

Ентусиасти планират да нахлуят в Зона 51, за да открият истината

Поне за в този момент, над 300 хиляди души са дали обещание да се срещнат и да „ завладяват Зона 51 “ в пустинята Невада, с цел да се опитат да намерят доказателства за извънземен контакт.Дръзкият проект е очакван за 20 септември 2019 година в 3 ч. сутринта и се провежда посредством Фейсбук. Участващите ще се срещнат в “Area 51 Alien Center ” в долината Амаргоза (The Amargosa Valley), Невада (HiddenTruth.site).След това ще продължат към Зона 51 – към класифицираната отдалечена част от военновъздушната база на военновъздушните сили на Съединени американски щати. Далеч от това да бъдем цинични и скептични за подобен проект, е фактът, че групата във Фейсбук, която предлага събитието, се назовава „ S *** posting cause im in shambles “. Това дава ли ни причина за безпокойствие …!?

 Storm Area 51 They Cant Stop All of Us - Ентусиасти възнамеряват да нахлуят в Зона 51, с цел да открият истината (видео)
Въпреки това, до през днешния ден 302 000 души са показали, че ще вземат участие в “Буря Зона 51, те не могат да спрат всички ” и още 327 000 са декларирали, че се интересуват от събитието. А до септември, тези цифри сигурно ще набъбнат фрапантно.Четете още: Полковник Били Фей Уудуард от американските Военновъздушни сили споделя за Зона 51 Ясно е, че няма никаква информация за по-фините елементи на подобен дръзновен опит, само че уредниците на групата са обрисували метода по този метод: “Ако ние бягаме Наруто (Naruto), можем да избегнем патроните на “камуфлажите ”, които охраняват обекта. ”Бягането “Наруто ” е въодушевено от “аниме ” воин, наименуван Наруто Узумаки, който има характерен жанр на тичане, който заобикаля патроните. Това в действителност е интелектуална отпратка и митинг против убийството на млад мъж през януари тази година. Той е носел неидентифициран цилиндричен обект.
Застрелян е от офицерите на локалния шериф и офицерите на Националната сигурност на Невада (NNSS), откакто се опитал да проникне в обекта (Зона 51). Организаторите на този митинг се надяват да схванат, дали отговорът ще бъде същият, когато се появят хиляди запалянковци, пред вратите на военната база и се опитат да получат достъп.
До някъде, всичко това наподобява налудничаво. Но, в последния месец се появиха страхове в международните медии, които разпространиха тази информация в куртоазен жанр. Изглежда вероятността, за сходен в мащабите си митинг, е провокирала в действителност страхове от следствията в средите на кликата от Военния индустриален комплекс на Съединени американски щати.Директен линк към фейсбук страницата на събитието Storm Area 51, They Can’t Stop All of Us – ТУК.С дата 11.07.2019, 302 000 души са показали, че ще вземат участие в “Буря Зона 51, те не могат да спрат всички ” и още 327 000 са декларирали, че се интересуват от събитието.По материали на П.Симеонов, peshakoffstudio.com.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР