Поне в краткосрочен план Ферари няма да използва ветото, което

...
Поне в краткосрочен план Ферари няма да използва ветото, което
Коментари Харесай

Ферари няма да използва ветото си във Формула 1

Поне в кратковременен проект Ферари няма да употребява ветото, което има, с цел да стопира промени в разпоредбите на Формула 1, които не дават отговор на ползите на италианския отбор. Това разгласи новият началник на Скудерията Фредерик Васьор, който пое поста на 9 януари.

Това несъгласие датира от времето на Енци Ферари и Бърни Екълстоун, като италианецът го е получил като средство за отбрана против непрекъснато увеличаващата се численост британски отбори в спорта през 80-те години.

При разискването на последното съглашение “Конкорд ” ветото остана, съглашението беше подписано през 2019 година и влезе в действие от 2021 година.
 Васьор ще уволнява още хора на Биното Васьор ще уволнява още хора на Биното
За последно Ферари употребява това несъгласие през 2015 година, капота италианците отхвърлиха предлагането за налагане на таван на цените на моторите от страна на другите тимове, който трябваше да е 12 милиона $.
 Във Ферари считат, че са по-близо до Ред Бул, в сравнение с са Астън Мартин Във Ферари считат, че са по-близо до Ред Бул, в сравнение с са Астън Мартин
Васьор изясни, че комисията за Формула 1 се оправя доста добре с работата си и затова ветото към този момент не е толкоз настоящо и той счита, че Ферари няма да го употребява в кратковременен интервал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР