Поне три пъти в кариерата на Джаред Лето му се

...
Поне три пъти в кариерата на Джаред Лето му се
Коментари Харесай

Джаред Лето: Мазнините цвърчат от чушката люта

Поне три пъти в кариерата на Джаред Лето му се е налагало да сменя категорията, като минава от петел и стига до шамандура. Когато му се постанова да отслабва, го прави най-често с апетит. За ролята на изтощения от болест Райън в “Даласки клуб на купувачите ” отслабна с цялостен апетит с 14 кг. Той стана 52 кг. при растеж 175 см. Обикновено такава неустрашимост от страна на актьорите се награждава от Филмовата академия и през 2014 Лето получи оскар за поддържаща роля.

За първи път Джаред Лето смени внезапно размерите си през 2000 година За ролята на транссексуалния Райън в “Реквием за една фантазия ” се наложи да смъкна 12 кг. И по какъв начин го направи? С цялостен апетит. Единственото, което яде е парченце авокадо – освен това не всеки ден, а на два-три дни. По думите му това недояждане е най-тежкото тестване в живота му.

Гладуването е извънредно рисков способ за намаляване, изключително в случай че не е лечебно и под медицински надзор. Но и внезапното напълняване – също. Филмът “Глава 27 ”, в който изпълнителят от групата 30 Seconds To Mars играе килъра на Джон Ленън Марк Дейвид Чапман, го накара да стигне стоте кг. За да замязя на един от най-мразените хора в света, Лето качи 30 кг. Признава, че му се удало релативно елементарно – с непрекъснато тъпкане във веригите за бързо хранене. Но този метод на хранене се отразил на здравето му и Лето получил подагра.

След това обаче Джаред решил да отслабва по-разумно – с плодове, зеленчуци и орехи, множеството минали през блендера и под формата на смутита. Тридесетте кг били стопени за цяла година!

Тъй като този режим е подобаващ за изключителни обстановки, само че не всеки организъм би понесъл редовно лишаване от белтъчини, мазнини и изобщо калории, Джаред Лето сега е веган. В нормалния си безукорен тип той тежи 63 кг и към този момент 20 година не употребява храни от скотски генезис.

Не употребява сол, захар и не пие алкохол. Любимите му ястия са сурови и задушени зеленчуци и витаминозни смутита с ядки и зърнени храни. По негово мнение процесът на стареене се забавя от естествени антиоксиданти като лимона, грейпфрута, спанака, броколи. От всички плодове най-вече обича портокалите.

Този метод на хранене способства за загубата на тегло заради ниското наличие на мазнини и въглехидрати в главните храни. Освен това дългогодишните вегани имат доста бърз метаболизъм, което им разрешава бързо да отслабнат, в случай че е належащо.

При потребност Джаред Лето към този момент прибягва до обичаната на Бионсе пречистваща диета с кленов сироп, пикантен червен пипер и лимонен сок. Диетата с кленов сироп е подобаваща освен за събаряне на непотребните килограми, само че и за филтриране на организма от токсините. За 10 дни може да се смъкват от 4 до 10 кг. Тя се отразява добре на храносмилателния тракт, кожата, косата, общото физическо и психическо положение. Всъщност тя не е хранителен режим, а форма на недояждане. При нея човек не се храни. Единствените му калории са от напитката с кленовия сироп. Повечето диетолози я отхвърлят, защото може да докара до йо-йо резултат.

Рецепта


Мегапречистваща диета с кленов сироп


 61-%d0%ba%d0%bb%d0%b5%d0%bd%d0%be%d0%b2-%d1%81%d0%b8%d1%80%d0%be%d0%bf Всички хранения в диетата с кленов сироп се заменят с напитка, приготвена от:
250 мл. кленов сироп
250 мл. прясно изцеден лимонен сок
30 гр. пикантен червен пипер, джинджифил на прахуляк или къри (за възстановяване на метаболизма)
2,5 л. топла или студена вода

Съставките се разрушават до приемане на хомогенна примес, която би трябвало да се изпие за един ден. При нужда може да изпиете чаша ментов чай или вода. Диетата се съблюдава 10 дни, само че може да се понижи до 6-7 дни. Захранването е извънредно значимо, с цел да не се възвърнат свалените килограми и да се утежни положението на храносмилателната система. Започва се с плодове и плодови сокове, зеленчукови супи, сурови или задушени зеленчуци, соеви артикули на дребни порции. Трябва да се заобикалят захарта и захарните произведения, алените меса, пържените и тестените храни и алкохола.

Тази диета е рискова за пора с хронични болести като диабет.

Примерен дневен режим:

 61-%d1%81%d0%b0%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%b0 Сутрин на ставане
– чаша гореща вода с малко лимонен сок.
Закуска:
коктейл от сок от ананас, мента и корен от джинджифил.
Втора закуска:
салата от спанак, целина, аспержи и домати. Към ястието можете да добавите няколко натрошени бадема.
Обяд:
пюре от краставици, селъри, ябълки, спанак, магданоз и сок от грейпфрут.
Вечеря:
мус от две ябълки и две глави алено цвекло, зеленчуци, покълнала пшеница и четири супени лъжици мед.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР