Поне още два месеца приятелят на Софи Маринова – Тодор

...
Поне още два месеца приятелят на Софи Маринова – Тодор
Коментари Харесай

Гаджето на Софи Маринова може да остане 2 месеца в ареста

Поне още два месеца приятелят на Софи Маринова – Тодор Давидов, по прякор Гринго, ще си остане в следствения арест, в случай че при обжалването на наложената му през вчерашния ден (2 октомври) мярка " задържане под стража " отбраната не показа нови доказателства. Това стана ясно от изказване на юриста на Давидов пред Нова телевизия.
Вчера (2 октомври) в правосъдната зала в съда в Бургас се разигра същински цирк. След произнасянето на мярката, Софи Маринова потегли да си излиза от залата, а Гринго се втурна към нея, с цел да ѝ изясни нещо. Съдебната защита мигновено скочи и го задържа измежду проливен дъжд от крясъци. След това Гринго беше отведен, с белезници, като викаше на всеослушание пред публицистите, че го " пребили от пердах ".
Тодор Давидов е упрекнат, че дружно със съизвършител – Стефан Сливков, е рекетирал предприемач за 50 000 лв.. Според държавното обвиняване Гринго бил подстрекател, като обезпечил телефон и SIM-карти за диалог с жертвата и дал инструкции на Стефан какви думи да употребява. Адвокатите на отбраната обаче оповестиха, че Стефан Сливков е бил заставен да даде уличаващи показания в ущърб на Гринго, а в правосъдна зала ги е трансформирал – работил самичък, без да получава помощ от Гринго.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР