Поне две са дамите с уменията на Мата Хари (според

...
Поне две са дамите с уменията на Мата Хари (според
Коментари Харесай

Поне 2 жени снимали пачките на Бойко в работно време /експертиза на кадрите/

Поне две са дамите с уменията на Мата Хари (според премиера), които са снимали пачките евро по 500 и златото в спалнята му в държавната вила в „ Бояна”, освен това в работно време, научи Narod.bg.
Техническата експертиза на фотосите сподели, че при сравняване на датите и часовете на тяхната изработка, с изключения на фрагмента със спящия Борисов, който е изработен в неделя, всички са щракнати в работен ден в работно време.
Въпросът в този момент е коя жена ще стои в спалнята на Бойко Борисов да го чака в следобедите в работно време, да е пусната от защитата без инспекция, с торба с револвер, злато и пачки? И това се случва на четири пъти за две години”, пита и журналистът-фотограф Иван Бакалов.
Ако се съди по някои детайли в фотосите и механически детайлности, фрагментите евентуално са правени не от една, а от най-малко две дами. По-важното е, че която и да е жена (жени) да са създали фотосите, опцията да са внасяли револвер, кюлчета и пачки клони към нула, защото през вчерашния ден излезе публично мнение на Националната работа за защита (НСО), че даже дамите, посещавали Баце, са били проверявани.
Така излиза, че който и да е снимал, е хванал в кадър това, което е видял на място.
За похлупак смарт телефоните с истинските фотоси и видео се пазят някъде. Това основателно плаши Борисов, че неизбежно ще излязат един ден.
Ето какво споделя техническата експертиза на фотосите:
Снимката на спящия министър председател е направена на 13 август 2017 година, неделя, в 17 ч. и 15 минути със смарт телефон IPhone 6S. Метаданните са променяни, с цел да се вижда друга дата, само че нескопосно, тъй че се схваща точната дата и час.
На фотографията се вижда револвер на нощното шкафче. Предполага се, че дамата, която го е внесла, откакто Баце упорства, че не е той, би трябвало да го е внесла и поставила за фотография до главата на Борисов, до момента в който той спи. Пистолетът е марка „ Глок 17С”, какъвто Борисов се е хвалил в изявленията, че има и не се разделя с него. Чекмеджето не е отворено, евентуално заради боязън да не разсънят властелина на спалнята.
На 25 септември 2017 година, понеделник, в 15,18 часа са направени две фотоси (две са разпратени до някои медии – „ Бивол”, „ E-vestnik” и други, само че евентуално са направени повече снимки). Метаданните на фотосите не са поправяни, единствено името на файла. На тях се вижда отворено чекмежде, цялостно с към 1 млн. евро в банкноти по 500.
Втората фотография на чекмеджето по-отблизо е направена 9 сек. след първата. Понеже Мата Хари е бързала, смарт телефонът не е направил добър фокус на втората фотография. Този път фотосите са правени с по-стар смарт телефон – IPhone 6, модел 2014 година
Предполага се, че дамата е сменила по-новия IPhone 6S с по-стар… Тук е мястото да се означи, че все още на фотосите, на пазара настоящият модел е IPhone 8, а в края на годината след два месеца излиза и IPhone X.
На 12 декември 2017 година, вторник, в 14 часа и 19 мин. е направена друга фотография на чекмедже цялостно догоре с пачки по 500 евро. И на тази фотография метаданните с часа и датата не са пипани. Вероятно има няколко фотоси, само че една е изпратена до няколко медии, които се осмеляват да разгласяват. Отново е правена с IPhone 6.
Следващите фотоси – четири на брой, изпратени до определени медии – са правени чак след повече от година, на 4 януари 2019 година, петък, в 16 часа и 24 минути. Отново са правени с IPhone 6, към този момент 5-годишен. Има по-общ проект на стаята с дрешник и шкафче, по-близки фотоси на шкафчето и на чекмеджето, в което се виждат по-малко пачки от първите фотоси, само че има и кюлчета злато.
Последната изпратена до медии фотография е от 6 февруари 2019 година, сряда, в 12,11 часа. Вижда се шкафче със затворено чекмедже, револвер и оправено легло. Отново е правена с IPhone 6.
Видеото от покоите на Борисов не е ясно по кое време е снимано, в метаданните е заличено сполучливо. Но се допуска, че е в този интервал, в който са правени и фотосите.
Сега е ред на прокуратурата да излезе със мнение по абсурда и да каже кои дами са били в премиерските палати през работно време и по какъв начин са внесли пачки и злато за „ нагласените кадри”.
В противоположен случай би трябвало да каже от кое място Бойко Борисов има цялостно с евро по 500 чекмедже и кюлчета злато с неповторими серийни номера, какъв е произходът на съкровището и дали не става дума за грандиозна корупция, както подозира народът?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР