Поне до септември ще продължи „меденият месец” на Антония Петрова.Тя

...
Поне до септември ще продължи „меденият месец” на Антония Петрова.Тя
Коментари Харесай

Антония Петрова с меден месец до септември

Поне до септември ще продължи „ меденият месец” на Антония Петрова.

Тя се омъжи за предприемача Ивайло Батинков на 17 юни и от този момент двамата не стопират да обикалят света, сливайки едно странствуване с друго, без да са решили по кое време ще се върнат в София за непрекъснато, писа „ Уикенд “.

В момента двойката е в Съединени американски щати, само че това не е сватбеното странствуване, а единствено дребна част от него. Младоженката загатна, че с обичания ѝ считат да вършат околосветска обиколка. Най-вероятно в придвижване ще вземат решение къде, по кое време и по какъв начин ще пътуват. „ Ню Йорк, Ню Йорк! Още едно красиво място на нашия международен меден месец по целия свят!”, показа Мис България 2009 преди няколко дни, когато с Ивайло дойдоха в Съединени американски щати. Думите „ меден месец” в техния случай са условни, тъй като се чака пътуванията им да продължат най-малко към 3 месеца (от юни до септември) с къси спирания поради работата им в България.

Преди Америка влюбените бяха в Турция. В Истанбул честваха първия месец от началото на брака си, наричайки това „ юбилей”. Край Босфора пък дойдоха от Гърция. Разпускаха на същото място, където направиха и сватбата си. То е обичано на младоженеца, който всяка година ходел там, с цел да се гмурка. Без да са го възнамерявали авансово, престоят им в България сред сватбата и гръцката почивка бе тъкмо толкоз дълъг, едвам се решат проблемите с пороите и наводненията в Халкидики, почнали в средата на юни. Това прави цели три дестинации от средата на юни досега. Познатите на двойката няма да се изненадат, в случай че скоро Антония показа с тях фотоси и от други точки на света.

Междувременно някогашният ѝ брачен партньор Александър Бередин не мърда от България. Щастието на младоженката удостоверява думите ѝ от изявление пред „ Уикенд”, обещано малко след сватбата. Тогава тя показа, че с Ивайло Батинков има доста по-висок стандарт на живот спрямо този с Бередин. Руснакът се е пропил от тъга след развода с съдбовната Антония.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР