Поне да ги задържат, защото могат се укрият, да избягат

...
Поне да ги задържат, защото могат се укрият, да избягат
Коментари Харесай

Бареков Изригна След Трагедията Край Своге: Защо Прокуратурата Пази Собствениците На Фирма „Трейс“?!

Поне да ги задържат, тъй като могат се укрият, да избягат в чужбина или посредством пари и връзки да влияят върху проверяващите органи и очевидците.

От трите версии на прокуратурата за злополуката край Своге, които разкри Цацаров, най- достоверна ми се коства третата. Некачествен ремонт на пътя и незаконна небрежност на служителите от АПИ. Две години РПУ на Министерство на вътрешните работи Своге е предупреждавало служителите за неприятния и фалшив асфалт, положен след ремонта.

Накрая катаджиите са понижили допустимата скорост в сектора до 40 км. Ако чиновникът от АПИ си беше приключил работата след Един погубен и Шест ранени за последната година на този сектор, през вчерашния ден нямаше да има 20 убити.

Чиновникът и корупцията УБИВАТ. Докога ще мълчи компанията строител Трейс? Рекордьорът по публичните поръчки на властта.

Освен бус-ковчег има и път – палач. Господа прокурори, по кое време ще обвините и създателите на ремонта, коствал 50 милиона и двайсет човешки живота? “, пита яростно Николай Бареков, цитира разкрития.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР